Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsgruppen


This is a mailto link

Vi i ungdomsgruppen start ade på nytt hösten 2014 för att få ungdomar inom Södra BF komma närmre varandra, hitta nya kompisar och känna att det alltid finns en gemenskap mellan våra sportgrenar.

Vårt mål med ungdomsgruppen är:
Få en gemenskap mellan ungdomarna i de olika sportgrenarna samt få fler klubbar att hitta nya intresserade ungdomar. Vi kommer arrangera olika träffar för ungdomarna i vårt distrikt, träffa klubbar som vill ha vår hjälp men även synas ute på olika tävlingar i vårt distrikt. Vill ni kontakta oss är det lättast på This is a mailto link så svara vi så fort vi kan.

Vilka är vi i Ungdomsgruppen?

Nathalie Petersson född 1997 från SMK Helsingborg. Jag är en aktiv förare inom både folkrace och rallycross men har även tävlingslicens i rally både som förare och kartläsare. Även jag försöker utöka min funktionärslicens, just nu har jag C-licens inom både tekniker och tävlingsledning men jobbar för en A-licens i tekniker. I min klubb har jag hand om papperna till tävling så som inbjudan/anmälan och starlistan m.m.
Mina kontaktuppgifter: 0722-50 60 63 eller This is a mailto link

Ola Olofsson född 1987 från Kristianstad Folkraceklubb. Jag har varit aktiv inom rallycross, karting och folkrace. Jag har även en funktionärslicens, tävlingsledning B. Dessutom har jag varit mentor till förare för mental träning i karting.
Mina kontaktuppgifter: 0738378631 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 13 SEP 2018 18:49 Skribent: Södra BF
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Södra Bilsportförbundet
Lennart Nielsen, Malmgatan 22 A
241 31 Eslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info