Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsgruppen


This is a mailto link

Vi i ungdomsgruppen start ade på nytt hösten 2014 för att få ungdomar inom Södra BF komma närmre varandra, hitta nya kompisar och känna att det alltid finns en gemenskap mellan våra sportgrenar.

Vårt mål med ungdomsgruppen är:
Få en gemenskap mellan ungdomarna i de olika sportgrenarna samt få fler klubbar att hitta nya intresserade ungdomar. Vi kommer arrangera olika träffar för ungdomarna i vårt distrikt, träffa klubbar som vill ha vår hjälp men även synas ute på olika tävlingar i vårt distrikt. Vill ni kontakta oss är det lättast på This is a mailto link så svara vi så fort vi kan.

Vilka är vi i Ungdomsgruppen?

Emma Palo född 1996 från Asarum MS. Jag är en aktiv förare inom folkrace men engagerar mig även som funktionär inom rally och folkrace. Tävlingslicens har jag i både folkrace och rally (kartläsare). Mina kontaktuppgifter: 0703466373 eller This is a mailto link

Nathalie Petersson född 1997 från SMK Helsingborg. Jag är en aktiv förare inom både folkrace och rallycross men har även tävlingslicens i rally både som förare och kartläsare. Även jag försöker utöka min funktionärslicens, just nu har jag C-licens inom både tekniker och tävlingsledning men jobbar för en A-licens i tekniker. I min klubb har jag hand om papperna till tävling så som inbjudan/anmälan och starlistan m.m.
Mina kontaktuppgifter: 0722-50 60 63 eller This is a mailto link

Emma Ingemansson född 1989 från Hästveda FRC. Jag började tävla inom folkrace 2005. Jag suttit som ledamot och sekreterare i Hästveda FRC men även varit ungdomskontakt och tjejkontakt. Ni kan hitta mig på både folkrace och rallytävlingar, antingen som funktionär eller publik. Även jag har funktionärslicens C-licens inom både tävlingsledning och tekniker.
Mina kontaktuppgifter: 0768829862 eller This is a mailto link

Ola Olofsson född 1987 från Kristianstad Folkraceklubb. Jag har varit aktiv inom rallycross, karting och folkrace. Jag har även en funktionärslicens, tävlingsledning B. Dessutom har jag varit mentor till förare för mental träning i karting.
Mina kontaktuppgifter: 0738378631 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 13 SEP 2018 18:49 Skribent: Martin John Lennart Olsson
Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Södra Bilsportförbundet
Pernilla Grahn, Ernst Jakobssons gata 10 F
212 38 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info