Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
 
 
 
Thed Björk hade en bra helg i Zandvoort där helgens WTCR-tävling kördes. Björk lämnade Nederländerna med seger i två av tre heat.
 
Joel Eriksson inkasserade säsongens första pallplats när han tillsammans med teamkamraten Philipp Eng levererade en känslosam dubbelseger på hemmaplan för sitt stall BMW Team RBM vid helgens DTM-tävlingar i Belgien.
 
 
Till helgen startar årets serie av RallyX Nordic och den nordiska serien i rallycross tar även under året steget över till Lettland och Riga. Men först ut är klassiska Höljes. Och i fältet finns många intressanta namn.
 
Två spännande dagar är att vänta på Västerås Motorstadion i helgen då crosskart har SM-premiär. Totalt är 153 förare anmälda.
 
 
 
FIA Volunteers Weekend 2019 kommer att äga rum den 24-26 maj, för att fira de som gör bilsportandet möjligt genom att ge av sin tid för att göra motorsport möjlig runt om i världen. Funktionärerna.
 
 
För första gången sedan augusti 2015 stod inte en svensk förare på VM-pallen i rallycross. Närmast idag var Timmy Hansen som var fyra i finalen. Men fortsatt är Kevin Hansen i VM-ledning.
 
De senaste tre åren har världsmästaren varit svensk. De senaste två deltävlingarna har segraren varit svensk. Och det är en svensk i topp i VM-serien inför den tredje deltävlingen som körs på Spa Francorchamps.
 

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor



 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten









Postadress:
Upplands Bilsportförbund
Stångjärnsgatan 8
753 23 Uppsala

Besöksadress:
Stångjärnsgatan 8
753 23 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0705448498
E-post: info@upplandsbf.se

Se all info