Hoppa till sidans innehåll

Dennis Rådström utsedd till Årets Ungdom av Svenska Bilsportförbundet

2017-11-27 11:59
  • Uppdaterad: 2017-11-27 11:59

Dennis Rådström från Torsby har i år tävlat i Junior-VM i Rally, JWRC, där han och kartläsaren Johan Johansson från Valdemarsvik slutade femma i mästerskapet och vann den interna rookie-cupen. För sina fina insatser under året tilldelas nu Dennis utmärkelsen Årets Ungdom av Svenska Bilsportförbundet.
- Det är jättekul att få denna utmärkelsen, säger Dennis och fortsätter.
- Det var absolut ingenting vi hade räknat med, och jag ser detta som ett pris till hela teamet och alla som hjälpt oss och jobbar stenhårt för att vi ska kunna hålla på. Att vi tillsammans kunnat bidra till utvecklingen av bilsporten känns väldigt bra.

Priset delas ut årligen till en ungdom som genom sin satsning gagnat utvecklingen av Svensk Bilsport och bilsporten i allmänhet, och har historiskt delats ut till internationellt erkända förare som Joel Eriksson, Timmy Hansen, Sebastian Eriksson och Joakim Darbom. Dennis är den första rallyföraren som tilldelas priset, som han får ta emot på Bilsportgalan i januari.
- Det ska bli kul att få ta emot priset på galan efter nyår, och utmärkelsen är en bekräftelse på att vi som team jobbar på ett bra sätt och levererar, vilket vi ska fortsätta med, avslutar Dennis.

Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link