Hoppa till sidans innehåll

Info 11 Nya Tävlingsformer

2017-10-09 08:31
  • Uppdaterad: 2017-10-09 08:31

Delar av utskottet har blivit kontaktad under dagen av Robertsfors Motorklubb. Dom är intresserade av att arrangera verksamhet som passar väl under Nya Tävlingsformer närmare bestämt uthållighetstävlingar och ville att utskottet kommer för att informera mer om detta.

Utskottet ser fram emot denna infoträff. Mycket trevligt att fler föreningar inom SBF tar vid och arrangerar enkla tävlingsformer så att vi kan nå ut till nya utövare och förhoppningsvis nya medlemmar till familjen bilsport inom SBF.

Utskottet Nya tävlingsformer kommer att berätta vad vi gör och vad vi står för och SBF:s värdegrund. Svaret var mycket enkelt, givetvis så kommer vi att närvara för att öka intresset för att få mer medlemmar till familjen bilsport. Utskottet vill på sikt att kunna få med alla de som arrangerar uthållighetstävlingar och kör där under SBF-paraply för att skydda utövarna med försäkringsskydd och att kunna gå vidare och uppgradera sina licenser. Vi är noga med att nämna att det inte är stängda dörrar utan att vi vill ha med alla som verkar inom våran stora hobby som kallas bilsport.

Budskapet från utskottet är att det är enkelt att få sin utbildning för att gå vidare och få sin licens som kan vara förarlicens eller funktionärslicens. Det är även viktigt att vi får bra och engagerande funktionärer för utan dessa eldsjälar så kan vi ej bedriva någon verksamhet.

Som ambassadör för Nya Tävlingsformer och svensk bilsport så tror vi att det är väldigt viktigt att vi är ute och syns och medverkar vid arrangemang inom all motorsport. Genom att träffa på nya intressanta medmänniskor så bygger man viktiga nätverk med dessa. Utskottet kommer att fortsätta med sitt arbete under året för att nå ut och besöka så många som möjligt, så att vi blir både fler och starkare inom vår fantastiska idrott.

 

Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link