Hoppa till sidans innehåll

Info Nya Tävlingsformer 12

2017-10-09 08:33
  • Uppdaterad: 2017-10-09 08:33

Delar av utskottet har blivit kontaktad under den gångna veckan av Luleå Motorsällskap. Även Luleå MS är intresserade av att arrangera verksamhet som passar väl under Nya Tävlingsformer närmare bestämt uthållighetstävlingar på deras anläggning vid Måttsund. Det känns väldigt spännande att fler och fler föreningar inom SBF tar upp stafettpinnen och arrangera fler tävlingar inom segmentet Nya Tävlingsformer.

Utskott för Nya Tävlingsformer kommer att vara behjälpliga om så önskas för att underlätta så mycket som vi kan.

Utskottet vill på sikt att kunna få med alla de som arrangerar uthållighetstävlingar och kör under SBF-paraply för att skydda utövarna med försäkringsskydd och att kunna gå vidare och uppgradera sina licenser.

Det är även en viktig faktor att vi får bra och engagerande funktionärer för utan dessa eldsjälar så kan vi ej bedriva någon verksamhet. Som ambassadör för Nya Tävlingsformer och svensk bilsport så tror vi att det är väldigt viktigt att vi är ute och syns och medverkar vid arrangemang inom all motorsport.

Utskottet kommer att fortsätta med sitt arbete under året för att nå ut och besöka så många som möjligt, så att vi blir både fler och starkare inom vår fantastiska idrott.

Som det känns så blir det bara fler föreningar som vill prova att köra enklare former av bilsport och då har vi lyckats med vårat uppsatta mål.

 

Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link