Hoppa till sidans innehåll

Nya Tävlingsformer, infobrev nr 17

10 NOV 2017 10:19
  • Skapad: 10 NOV 2017 10:19

Det händer mycket inom bilsportvärden just nu och i synnerhet inom segmentet Nya Tävlingsformer.

Delar av utskottet har under den förra helgen varit vid den årliga bilsportutbildningen inom Övre Norra Bilsportförbundet med 127 anmälda.

Utskottet har informerat vad dom kan göra för att arrangera tävlingar inom Nya Tävlingsformer Under utskottet har vi följande sportgrenar: Lådbil, Konbana, Uthållighet, Driver Open, Time Attack, Ticket To Drive och En dag på strippen så vi har ett stort smörgåsbord att väja mellan för att attrahera våra nya medlemmar.

Vi från utskottet hoppas att alla våra föreningar inom Övre Norra Bilsportförbundet tar denna chans och hoppar på tåget för att attrahera nya medlemmar och utövare. Vidare så gjordes en utvärdering av ungdomsprojektet som Lycksele MK arrangerade.

Det blev så uppskattat så att man kommer att ha garagekvällar för ungdomar 3 tisdagar i november.

Utskott för Nya Tävlingsformer har fått information om att det finns tankar hos Mellan Norra Bilsportförbundet att samarrangera ett flertal tävlingar med åtminstone 3 klubbar som kör 2 tävlingar var. Gissningsvis så kommer detta att diskuteras på bilsportdagen i Östersund Vidare så har utskottet blivit informerade att Nedre Norra Bilsportförbundet har för ambition att arrangera ett flertal tävlingar inom uthållighet.

Samma helg så var resterande utskottet på olika tävlingsbesök runt om i landet och det kördes Driver Open både i Bengtsfors och Varberg med 59 startande som var nöjda. Sala arrangerade Uthållighetstävling med 14 startande med bra resultat.

Som det känns så blir det bara fler och fler föreningar som vill prova att köra enklare former av bilsport och då har vi lyckats med vårat uppsatta mål att få upp intresset för enkelheten som finns hos SBF.

Utskottet kommer att fortsätta med sitt arbete för att nå ut och besöka så många som möjligt, för att vi ska bli både fler och starkare inom vår fantastiska idrott bilsport.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link