Hoppa till sidans innehåll
Foto: STEFAN LUNDGREN

Nytt publikrekord på påskens stora motorshow

2016-03-29 11:37
88.792 personer, så många valde att fira påsk på Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i år. Det är en ökning med 12.482 besökare jämfört med 2015 års mässa. Svensk Bilsport fanns på plats med flera montrar.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 17:07

Svensk Bilsport hade tre egna montrar på mässan. En basmonter för Svensk Bilsport, en med Crosskartens juniorlandslagsförare och en för virtuell bilsport. Utöver det fanns en hel del bilar, förare och arrangörer på plats. 

Men nytt rekord på mässan var det också ett riktigt bra flöde av besökare i Svensk Bilsports alla tre montrar med gott om nyfikna blickar och intressanta frågor kring Svensk Bilsport.

elmia 2-16

Fordonsutställare från hela Sverige, Norden och flera länder i Europa har varit i Jönköping och visat upp sina byggen. De fyra mässhallarna har varit fyllda till bredden med bilar och motorcyklar av allra högsta klass och utomhus har några av Sveriges bästa driftingförare tillsammans med FMX- och Trial-åkare bjudit besökarna på fartfyllda shower.

Dessutom har vi haft celebert besök från USA, Richard Rawlings från Gas Monkey Garage gästade mässan på påskafton och påskdagen. Richard, som är känd från tv-programmet ”Fast N’ Loud”, har intervjuats på scenen och skrivit tusentals autografer till sina fans.

Mässan avslutades med en prisutdelning på måndagen där flera tunga priser delades ut efter jurybedömningen. Några av de tyngsta priserna - People´s Choice Streetcar - gick till David Persson, Sölvesborg, och hans Porsche Cayman S.

Best in Show Custom tilldelades Ulf Kusendal, Kvissleby, och hans Buick Super Riviera Custombygge.

 

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
Fax: +46 (0) 8 626 33 22
E-post: This is a mailto link