Hoppa till sidans innehåll

Olsbergs MSE tillbaka i VM

07 MAR 2018 16:38
De segrade i teammästerskapet när VM gjorde premiär i rallycrossen 2014. Senaste året stod teamet över VM-serien när fokus låg på den amerikanska satsningen. Men nu är Olsbergs MSE tillbaka och med det är även Robin Larsson tillbaka i VM.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2018 16:40

Olsbergs MSE släpper satsningen i USA för att fokusera på VM och de gör det med helsvenskt bakom rattarna på de nya Fordar som teamet kommer till start med. Kevin Eriksson och Robin Larsson blir de som ska försvara teamets färger i årets VM-serie.
- Det ska bli kul att se hur vår uppställning kommer klara sig. Båda har tidigare visat sin potential i VM och båda är klart kapabla för att ta nästa kliv den här säsongen, säger Andreas Eriksson, Olsbergs MSE.

Både Kevin och Robin har varsin seger i VM. Kevin Eriksson körde VM förra året medan Robin Larsson de två senaste åren kört i EM-serien. Med det helsvenska Olsbergsteamet är nu sex svenska förare klara för VM 2018.
-Jag ser fram mot att köra min tredje fulla säsong av VM. Det kommer bli tufft nu med fler fabriksteam med, men jag känner mig trygg med det vi har och testerna har varit bra. Nu ser jag bara fram mot premiären, säger Kevin Eriksson.

Och teamkamraten Larsson ser även han fram mot premiären i Barcelona.
- Det här är en riktigt bra möjlighet för mig. Och jag känner att jag utvecklats och att jag är snabb nog för att vara med och slåss om segrar, säger Robin Larsson.

Mer information om VM finns på, www.fiaworldrallycross.com

SVT sänder VM-serien i rallycross med start helgen 14-15 april i Barcelona. 


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46086263300
E-post: This is a mailto link