Hoppa till sidans innehåll

FIA lyfter fram funktionärerna med #FIAVolunteersDay

18 MAJ 2018 09:00
Det internationella förbundet, FIA, kommer under dagarna 19-20 maj lyfta fram funktionärerna inom bilsporten.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2018 09:21

FIA:s syfte är att alla som finns inom bilsporten ska passa på att hylla och tacka de som frivilligt möjliggör bilsportandet runt om i världen. Under sex tävlingar i FIA-kalendern kommer det lyftas fram lite extra.

- Detta är ett tillfälle att omfamna hela dagen som en dag att tacka alla frivilliga som stöder våra evenemang på alla nivåer, säger FIA: s president, Jean Todt.

Med hjälp av hashtag #FIAVolunteersDay på Twitter, Facebook och Instagram kan funktionärer och andra deltagare dela bilder och berättelser om sig själva under hela dagen. Allt för att visa bredden och den vilja som finns att hjälpa till inom bilsporten runt om i världen.
- Det kommer också att främja de positiva fördelar som funktionärerna uppnår genom sitt engagemang i motorsport och det kommer kunna hjälpa till att locka nya människor att engagera sig. Det är viktigt för FIA att ge både erkännande och publicitet till våra funktionärer. Varje funktionärs deltagande är en viktig del för att säkerställa säkerheten och framgångarna för varje evenemang, avslutar Jean Todt. 


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link