Hoppa till sidans innehåll

Nytt rekord för bilsportens tjejlägret

17 MAJ 2018 08:23
När Svensk Bilsport arrangerar tjejläger i mitten av juni är det nytt deltagarrekord. 56 tjejer har anmält sig till lägret som kommer innehålla såväl teori som körövningar.
  • Skapad: 17 MAJ 2018 08:23

 - Verkligen skoj att lägret lockar så många tjejer. Och i år ligger det mitt i säsongen med anledning av att det genomförs i samband med det stora FIA-projektet Girls On Track och ändå har vi 56 anmälda tjejer. Det visar vilket intresse det finns, säger Magnus Lampert, Svensk Bilsports förbundskapten och ansvarig projektledare för tjejlägret. 

För de deltagande tjejerna väntar både fysiska övningar, teori och mycket körövningar ute på Test Track i närheten av Arlanda, norr om Stockholm.
- Jag lan lova riktigt intressanta dagar med bra övningar både på Bosön, men även på Test Track som vi ofta använder vid landslagssamlingar och där det går att genomföra många bra körmoment, säger Lampert.

De lyckade tjejlägrena är något som kommer fortsätta i förbundets regi.
- Ja, vi planerar redan för ett läger till hösten och då hoppas vi slå nytt deltagarrekord, då vi inte heller krockar lika mycket med säsongsverksamheten, avslutar Magnus Lampert.

Det är även på Test Track som FIA-projektet Girls On Track kommer genomföras. Till det eventet kan man om man är tjej mellan 13 och 18 år fortfarande anmäla sig via en länk här. 

Det går även att till Girl On Track komma indroppandes för att delta, då gäller det att var på plats på Test Track den 9:e eller 10:e juni mellan 14:30 – 16:00.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link