Hoppa till sidans innehåll
Foto: Gruppe C GmbH

Projektkoordinator sökes till centralt rekryteringsprojekt

14 JAN 2019 16:03
Svensk Bilsport söker en projektkoordinator till satsningen på ett centralt rekryteringsprojekt för bilsporten. Ansökan senast 31 januari.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2019 16:03

Svensk Bilsport vill bli fler. Fler som kör fler som får uppleva farten, känslan och adrenalinet som bilsporten ger. Därför söker Svensk Bilsport nu en projektkoordinator till satsningen på ett centralt rekryteringsprojekt för bilsporten. 

Som projektkoordinator för det centrala rekryteringsprojektet för Svensk Bilsport kommer du bli en viktig person med ett stort ansvar för att vara med att säkra den vision som förbundet har satt, att bli fler medlemmar och fler licenserade förare. 

Projektet är till en början ett treårigt projekt som är planerat att styras och utvecklas centralt, men genomförandet av rekryteringsaktiviteter kommer bedrivas runt om i landet och då med hjälp av lokala föreningar. Arbetet kommer inbära mycket kontakt med föreningslivet, men även med potentiella partners och andra externa kontaktytor. Rekryteringen kommer att bedrivas i hela landet så arbetet kommer kräva en hel del planering och logistik samt mycket resor. 

I tjänsten ligger även att ansvara för och att köra Svensk Bilsports eventbuss, en fullstor buss inredd med konferensdel. Bussen kommer att användas vid rekryteringseventen, men även vid andra större aktiviteter där förbundet är närvarande. Det kan exempelvis vara vid partnerdagar eller VM-tävlingen i rallycross i Höljes. 

Vi tror att för att lyckas i rollen som projektkoordinator för rekryteringsprojektet har du erfarenhet från föreningslivet. Inte nödvändigtvis bilsporten, men idrottsvärlden. Du är en noggrann och strukturerad person som har lätt att samarbete med människor och som är lösningsfokuserad. Du har god erfarenhet av att bedriva projekt med allt vad det innebär från planering, leverans och uppföljning. 

Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas. Det är också viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan hantera både små och större uppgifter parallellt.  Du delar idrottens värderingar och brinner för att nå uppsatta mål.  

Tjänsten är en projektanställning och kräver CE-körkort. Tjänsten som projektkoordinator för rekryteringsprojektet kommer att innebära en hel del resor och helgarbete.

Välkommen med din ansökan till Mats Ekblad. 

Ansökan

Ansökan bestående av personligt brev, CV, referenser oss tillhanda senast den 31 januari 2019 på mailadressen This is a mailto linkeller postadress: 
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 SOLLENTUNA

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under processen.  


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
E-post: This is a mailto link