Hoppa till sidans innehåll

Svensk Bilsport söker kreativ och utåtriktad person för bred tjänst inom förbundsutveckling

14 MAR 2018 10:29
Svensk Bilsport söker nu en kreativ person som vill vara med på resan att utveckla bilsporten. Tjänsten är bred och kommer spänna över såväl Idrottslyftet, utveckling av förbundets utbildningsstruktur, samt marknads- och kommunikationsprojekt.
  • Skapad: 14 MAR 2018 10:29

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande med både operativa och administrativa inslag. Tjänsten innebär fullt ansvar för Idrottslyftet och dess budget, både gällande föreningsstöd och utvecklingsstöd. Du kommer även ansvara för Svensk Bilsports nya utbilningsstruktur som ska etableras i rörelsen. 

Du blir förbundets kontaktperson gentemot Riksidrotsförbundet samt vara Svensk Bilsports representant i idrottsvärlden i frågor som rör Idrottslyftet och utvecklingsfrågor inom barn- ungdomsverksamhet samt jämställdhetsarbetet inom bilsport, där du förväntas delta på träffar, konferenser och möten när ovan nämnda frågor behandlas.

I tjänsten ingår att supportera föreningar och distrikt i deras utvecklingsarbete och utbilda ledare och styrelse i hur man bäst går tillväga för att rekrytera och behålla barn och ungdomar. Bistå föreningar och distrikt med verktyg för att finna fler ledare, bland annat genom att initiera samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

Du blir en viktig del av Svensk Bilsports resa som förbund där även uppgifter gällande marknad och kommunikation finns på agendan. Svensk Bilsport har som mål att bli fler licenserade förare och funktionärer samt medlemmar och det målet ska nås tillsammans av föreningar, distrikt och förbund. Den utlysta tjänsten kommer arbeta mycket med att vara ett stöd för alla tre nämnda delar för att Svensk Bilsport ska nå målen.

Din profil
Erfarenheter från hur idrottsrörelsen och föreningslivet fungerar är en fördel men inte ett krav. Du är van att arbeta med varierande arbetsuppgifter då tjänsten ställer krav på flexibilitet, anpassningsförmåga och noggrannhet. Du en person som vill och kan skapa, samt driva egna målinriktade projekt.

Vi ser en person som brinner för att utveckla attraktiva aktiviteter. En person som är nyfiken, hungrig och kreativ. Du får gärna vara en person som vågar tänka nytt och utanför ramarna. Du är flexibel och lyhörd, är lösningsfokuserad med driv och kan planera, organisera och arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med olika människor.

Svensk Bilsports verksamhet bedrivs i hela landet och mycket av Bilsportens verksamhet är förlagd till helger. Tjänsten kräver därför en hel del resor och arbete under kvällar och helger ute i verksamheten. Som ett av våra ansikten utåt, är det viktigt att du har en bra servicekänsla, värdesätter god service och är glad och positiv. Vi tror att du är en person som har lätt för att samarbeta och tycker om en mindre arbetsplats i en ideell organisation.
 

Arbetsplats 
Tjänsten är förlagd till Svenska Bilsportförbundets kansli Bergkällavägen 31 A,
Sollentuna.               

Sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Månadslön
Kollektivavtal finns  

Ansökan
Ansökan bestående av personligt brev, CV, referenser oss tillhanda 30 april på mailadressen This is a mailto link 

eller postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 SOLLENTUNA   

 


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46086263300
E-post: This is a mailto link