Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Ebrey

Vinst i premiären för Fredrik Åhlin

2017-03-20 17:22
Fredrik Åhlin och hans kartläsare Torstein Eriksen blev totalsegrare i Border Counties Rally som var den första deltävlingen i Brittiska rallymästerskapet.
  • Uppdaterad: 2017-03-20 17:23

 

Det kom att bli ett mycket svårkört rally då regnet formligen öste ner, flera sträckor kördes även två gånger. Det stora startfältet med 120 bilar gjorde att vägarna blev tuffa och svårkörda.

För Fredrik var det premiär i flera avsikter, ny kartläsare, ny bil Skoda Fabia samt nytt däckmärke.
- Jag och Torstein hade planen klar, att köra oss in i rallyt utan stress och press.  Vi siktade på en pallplats och här står vi med vår första totalseger tillsammans! Jag hade inte kunnat tacka alla samarbetspartner och alla som stöttar mig på ett bättre sätt,  säger Fredrik Åhlin med ett väldigt stort leende på läpparna.

Teamchefen Martin Wilkinson på CA1Sport säger:
- Jag har aldrig tvivlat på Fredriks speed och nu med nya bilen visar det sig att han verkligen fått alla pusselbitarna på plats. Det var en mycket fokuserad och glad Fredrik från start till mål trots att hans konkurrenter försökte stressa honom under rallyt höll han huvudet iskallt. Hela teamet är grymt glada över helgens seger.

Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor

 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
 

 Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46 (0) 8 626 33 00
Fax: +46 (0) 8 626 33 22
E-post: This is a mailto link