Hoppa till sidans innehåll

Nya Tävlingsformer Infoblad nr:2 2018

21 FEB 2018 16:29
  • Skapad: 21 FEB 2018 16:29

Utskottet för Nya Tävlingsformer fortsätter med sina infomöten för att föra ut vårt budskap till våra medlemmar i hela landet.

Helgen V 6 så var delar av Utskottet i Sundsvall för att informera vad Nya Tävlingsformer kan erbjuda våra medlemmar så att de kommer i gång med arrangemang som går in inom Nya Tävlingsformer. Det blev en trevlig tillställning med högt i tak och många frågor rätades ut.

En sak som stack ut var att SHRA Sundsvall och Mitt Sverige Banan har startat ett samarbete för att köra arrangemang under SBF:s flagg, BRA JOBBAT.

Utskottet blev även visad Sundsvall Race Way som vi uppfattade så var det en trevlig och bra tillställning som vi hade förmånen att få besöka.

Näst kommande helg på söndagen så var delar av Utskottet inbjuden till Älvsbyns MS för att hjälpa till att utforma deras UTH-bana.

Efter det att Utskottet var tidigare i vinter och höll infomöte angående fördelarna med Nya Tävlingsformer så beslutade Älvsbyns MS att prova arrangera UTH-tävling.

Sänder samma hälsning till dem. BRA JOBBAT.

Efter ett antal påstötningar så fick Utskottet till en träff med förarrådet inom SDC 5000 som har sin verksamhet i Fällfors. Där körs en enklare form av långlopp som förra året hade 22 lag och ca 85 startande under de 5 tävlingar som de arrangerade.

Det var en givande träff med bra synpunkter från alla deltagare.

Från Utskottet så förklarades fördelarna med att vara medlem och arrangera sin verksamhet genom SBF.

Från förarrådet ställdes frågor angående kostnader som dom befarar skulle bli större än vad dom har nu.

Vi diskuterade säkerhet och miljö och vikten av att leva upp till det för att skydda våra medlemmar.

Från Utskottets sida så hoppas vi att detta inte var en engångsträff och att vi kan jobba i symbios för att kunna gå framåt gemensamt.

Utskottet försökte även marknadsföra vårt budskap för att nå ut till potentiella nya medlemmar inom familjen bilsport och försöka nå vårt mål ”vision 2020”.

Vår förhoppning är att nå ut till alla tänkbara för att prova på vår fantastiska verksamhet.

Om denna trend står sig så kommer vi att få många nya medlemmar under 2018.

Vi kommer att fortsätta med vårt arbete under året för att nå ut till så många som möjligt så att vi blir både fler och även starkare inom vår idrott.


Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +46086263300
E-post: This is a mailto link