Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Efter ett mycket svårt Barum Czech Rally Zlín står det klart att Landslagsföraren Mattias Adielsson tillsammans med sin kartläsare Andreas Johansson slutar på tredje plats i rally-EM för juniorer i R5 bilar 2019.
 
Rallysporten går en ny vår till mötes i Sverige med ett allt starkare och intressantare mästerskap där nu Patrik Flodin är i topp efter helgens tävling.
 
 
Efter mer än ett halvårs uppehåll är väntan äntligen över för Pontus Tidemand och han får dyka tillbaka in i VM-cirkusen.
 

Rally

(2019-08-15 09:51)
Förtydligande om Klass Nationell Special, Tekniska regler Rally Utdrag ur TEKNISKA Regler RALLY (RY-T-NS):
 

Karting - Vega Däck

(2019-08-13 13:24)
 

Årets utmärkelser

(2019-08-06 11:00)
 
 
I helgen genomfördes Karting-SM på Åsum Ring i Kristianstad, här är resultatet i topp tre.
 

Guld till Ronnefalk

(2019-07-29 09:30)
David Ronnefalk Karlskrona MRK försvarar sitt EM-guld i klassen 1:10 OR 4wd i italienska Pinerolo.
 
Felix Rosenqvist körde hem en efterlängtad första pallplats i NTT IndyCar Series när han slutade tvåa, mindre än en tiondel från segern, efter en exceptionellt dramatisk klappjakt i söndagskvällens Honda Indy 200 på Mid-Ohio Sports Car Course i USA.
 
Bo Hesselmark har somnat in på Ängelholms Lasarett efter en kortare tids sjukdom. Bo var ledamot i Bilsportarvet och för bilsporten är det med stor sorg vi nås av budskapet. I mars fyllde Bo 80 år.
 
David Ronnefalk tar EM-silver i Radiostyrd Bilsport i Italien.
 
Sommar!!!! Det är svårt att få det att gå ihop. Att det redan gått ett år, nu när det åter sjungits ”Den blomstertid nu kommer” och ännu ett sommarlov och semester är i gång med långa dagar av ledighet.
 
Sommar!!!! Det är svårt att få det att gå ihop. Att det redan gått ett år, nu när det åter sjungits ”Den blomstertid nu kommer” och ännu ett sommarlov och semester är i gång med långa dagar av ledighet.
 

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Gotlands Bilsportförbund
Box 1262
621 23 Visby

Kontakt:
Tel: 0498261334
E-post: gobf@gobf.se

Se all info