Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
EM-deltävling 3 av 5 i Karting kommer att gå av stapeln i Kristianstad nu i månadsskiftet maj/juni med finaldag den 2/6 2019
 

Timmy Hansen ny VM-ledare

(2019-05-26 19:20)
Det blev skifte högst upp i VM-tabellen när den fjärde deltävlingen av VM-serien i rallycross i helgen kördes på Silverstone i England. Det är fortsatt en Hansen i topp, men nu Timmy istället för Kevin. Svenska segrar även i EM och RX2.
 
Trots flera försök och en god dialog med föreningen Tomelilla MK så måste förbundet tyvärr bekräfta att andra SM-deltävlingen i Crosskart ställs in.
 
Till helgen körs den fjärde deltävlingen av årets VM-serie i rallycross. Och nu är det dags för anrika Silverstone att ta emot rallycrosseliten. Där det just nu är dubbelt svenskt i topp.
 
Det är ingen rast, ingen ro för Linus Lundqvist och resten av gänget i Euroformula Open just nu. Nä
 
Ett forum för utveckling! En helg proppfylld för att just DU ska få möjligheten att utvecklas. En helg för er tjejer som är brinner för och är intresserade av bilsport. En helg med individen i fokus
 
När EM-serien drar vidare med kommande deltävlingen i Lettland finns både Mattias Adielsson och Elias Lundberg med i startfältet.
 
Här kommer en första förvarning om att det snart är dags att skicka in er ansökan till SM-veckan vinter 2021 i Borås. SM-veckan kommer att genomföras vecka 5, 2021 (1-7/2) och ansökan släpper vi i mitten på juni.
 
 
Helgen den 24 till 26 maj kommer FIA Volunteers Weekend 2019 att äga rum runt om i världen när FIA sätter fokus på att hylla idrottens viktigaste personer, funktionärerna.
 

Karting: Regeljusteringar

(2019-05-22 11:01)
 
Från och med 1 maj har Folksam gjort förbättringar i medlemmars föreningsförsäkring. Föreningsförsäkring Bas som den nu heter är det grundskydd de kostnadsfritt har via RF.
 
Veckans Bilsportnytt med nyheter från såväl, rally, rallycross, crosskart och racing. Samt, ta chansen och vinn biljetter till Monster Jam. Du hittar det på sbfplay.se eller om du klickar in här på Läs mer.
 
 

Samarbetspartners:

sisu_IdrottsutbildarnaPostadress:
Nedre Norra Bilsportförbundet
Susanne Jonsson, Hökargatan 28
776 30 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nnbf.se

Se all info