Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Europamästaren i rallycross, Robin Larsson kunde i helgen säkra ytterligare en titel när han tog hem segern i RallyX Nordic, en poäng före tvåan Oliver Eriksson.
 

VM-brons till Skärås

(2019-09-23 08:32)
I helgen kördes VM i KZ2 på South Garda Karting i italienska Gardaområdet. Och det blev svenska framgångar genom Emil Skärås som körde till sig en bronsmedalj i finalen.
 
Felix Rosenqvist gjorde det han behövde göra och har utropats till Rookie of the Year - Årets nykomling - i NTT IndyCar Series 2019 efter en furiös upphämtning i säsongsfinalen på Laguna Seca.
 
Scandinavian Raceway kommer att återvända till det internationella rampljuset genom ett historiskt avtal som tar den spektakulära racingserien DTM till Sverige för första gången någonsin sommaren 2020.
 
I helgen ska det avgöras: IndyCar-finalen 2019 står för dörren, och i jakten på att krönas till årets nykomling är det svenskt i topp.
 
Nu är det dags! Crosskart-SM avslutas i helgen på Högstabanan hos Haninge MK. Tolv medaljer ska fördelas och även om Per Björnson och Patrik Hallberg har grepp om varsin, är det nu det slutligen avgörs.
 
I helgen avgörs årets RallyX Nordic. Precis som förra året är det Tierp som står värd för finaltävlingen. Och nu har du chansen att vinna biljetter till helgens event.
 
 
 

Timmy Hansen ny VM-ledare

(2019-09-15 16:19)
Från mörker till solskenshistoria i regn. Så kan helgen beskrivs i korthet för Timmy Hansen som lämnar Riga och den nionde deltävlingen av VM-serien i rallycross som ny ledare. En poäng före tvåan Andreas Bakkerud.
 
Två poäng skiljer dem åt. Ledande Andreas Bakkerud och tvåorna, bröderna Timmy och Kevin Hansen. Två tävlingar återstår. Maxpoängen är 60. Ingen kommer vika ner sig när den näst sista VM-tävlingen i rallycross avgörs.
 

Årets utmärkelser

(2019-09-12 15:52)
Möjligheten att föreslå kandidater till årets utmärkelser är öppen.
 
Nu är det dags! Årets viktigaste helg står för dörren – VM i KZ2. Även om motståndet är sylvasst har Europamästaren Emil Skärås höga förväntningar.
 
 

Samarbetspartners:

sisu_IdrottsutbildarnaPostadress:
Nedre Norra Bilsportförbundet
Susanne Jonsson, Hökargatan 28
776 30 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@nnbf.se

Se all info