Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Glädjande nyheter för svensk bilsport. Rally Sweden får fortsätta som VM-arrangör i ytterligare tre år och SVT sänder den svenska klassikern till och med 2021.
 
 

Erbjudande från Bosön

(2019-06-14 11:12)
Nu kan du som är medlem i en av Svenska Bilsportförbundets föreningar ta del av fina erbjudande från Bosön.
 
Fyra tävlingar är körda av årets VM-serie. Resultatet är tre olika vinnare. Den som plockat hem två deltävlingar är Timmy Hansen som efter segern senast i England är i VM-ledning. Men det är flera som jagar där bakom.
 
I helgen körs den tredje deltävlingen av SRL på den nybyggda banan i Fällfors. Inför den tävlingen kan du här ladda upp med att se magasinet från deltävlingen på Anderstorp.
 
Igår kom beskedet från SM-veckans styrgrupp vilka idrotter som kommer att fortsätta processen mot SM-veckan vinter 2020. Svensk Bilsport har med fem grenar till mästerskapsveckan. Rallysprint, Isracing, crosskart, rallycross och virtuell bilsport.
 

Kör SM på EM-banan

(2019-06-12 10:22)
Den 25 till 28 juli avgörs årets SM och RM i karting. I år på EM-banan Åsum-ring i Kristianstad. Du som vill köra har fram till 30 juni på dig att anmäla dig.
 
Efter 32 års uppehåll återfår SMK Nyköpings rallytävling Gästabudstrofén SM-status.
 

Årets utmärkelser

(2019-06-11 14:18)
 
 
 
 
Oliver Eriksson fortsatte i samma tempo som han lämnade Höljes med och är fortsatt i topp i RallyX Nordic.
 
World Environment Day är en FN-global rörelse för att sprida medvetenheten och åtgärder för att skydda vår miljö. Det som startades 5 juni 1974 har nu utvecklats till en global plattform.
 

Ericsson tvåa i Detroit

(2019-06-04 11:51)
När Indycarserien i helgen gästade Detroit passade Marcus Ericsson på att knipa sin första pallplats i serien och första pallplatsen sedan 2013.
 

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Södra Bilsportförbundet
Lennart Nielsen, Malmgatan 22 A
241 31 Eslöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sodrabf.se

Se all info