Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Dennis Rådström och Johan Johansson slutar Italiens VM-rally på Sardinien på en andraplats i Junior-VM. Det efter en stenhård fight med spanjoren Jan Solans, som vann tävlingen.
 
Reseföretaget Grand Travel Group blir ny samarbetspartner med Svensk Bilsport. Avtalet är påskrivet och sammarbetet börjar gälla omgående. Med hjälp av Grand Travel Group kommer nu resandet för bilsportrörelsen gå lättare.
 
Rallycrossvärldsmästaren Johan Kristoffersson, MK Team Westom, fick revansch för fadäsen i South Swedish Rally där han tvingades att bryta. Rallykarriären börjar ta sig för värmlänningen.
 
 

EM-guld till Skärås

(2019-06-17 10:34)
Efter att ha vunnit den första deltävlingen i Wackersdorf hade västeråsaren Skärås ett bra utgångsläge inför den avgörande helgen i Italien. Något han tog till vara och säkrade EM-guldet i KZ2.
 
Anton Marklund och teamet har av domarna efter tävlingen tilldömts en diskvalificering efter en teknisk överträdelse. Med det blir Marklund sexa i finalen och Niclas Grönholm segrare före Kevin Hansen och Janis Baumanis.
 

Sverige dominerade i Norge

(2019-06-16 18:03)
Det blev blågula segrar i alla klasser under rallycrosshelgen i norska Hell. Och Anton Marklund tog sin och teamets första VM-seger i karriären. Men Timmy Hansen håller fortsatt grepp om VM-ledningen.
 
Glädjande nyheter för svensk bilsport. Rally Sweden får fortsätta som VM-arrangör i ytterligare tre år och SVT sänder den svenska klassikern till och med 2021.
 
 

Erbjudande från Bosön

(2019-06-14 11:12)
Nu kan du som är medlem i en av Svenska Bilsportförbundets föreningar ta del av fina erbjudande från Bosön.
 
Fyra tävlingar är körda av årets VM-serie. Resultatet är tre olika vinnare. Den som plockat hem två deltävlingar är Timmy Hansen som efter segern senast i England är i VM-ledning. Men det är flera som jagar där bakom.
 
I helgen körs den tredje deltävlingen av SRL på den nybyggda banan i Fällfors. Inför den tävlingen kan du här ladda upp med att se magasinet från deltävlingen på Anderstorp.
 
Igår kom beskedet från SM-veckans styrgrupp vilka idrotter som kommer att fortsätta processen mot SM-veckan vinter 2020. Svensk Bilsport har med fem grenar till mästerskapsveckan. Rallysprint, Isracing, crosskart, rallycross och virtuell bilsport.
 

Kör SM på EM-banan

(2019-06-12 10:22)
Den 25 till 28 juli avgörs årets SM och RM i karting. I år på EM-banan Åsum-ring i Kristianstad. Du som vill köra har fram till 30 juni på dig att anmäla dig.
 
Efter 32 års uppehåll återfår SMK Nyköpings rallytävling Gästabudstrofén SM-status.
 

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Upplands Bilsportförbund
Stångjärnsgatan 8
753 23 Uppsala

Besöksadress:
Stångjärnsgatan 8
753 23 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0705448498
E-post: info@upplandsbf.se

Se all info