Hoppa till sidans innehåll

Officiella legitimationer

01 AUG 2022 22:39
  • Uppdaterad: 01 AUG 2022 22:39

Officiella legitimationer

På förekommen anledning vill vi tydliggöra att den begränsning av Förbundets Officiella legitimationshandlingar som infördes 2020 inte längre gäller.

Följande gäller för respektive legitimation:

Förbundslegitimation - Förbundsstyrelse
Innehavaren av denna officiella legitimation ingår i Svenska Bilsportförbundets förbundsstyrelse och har därigenom oinskränkt tillträde till alla lokaler, områden, läktare, balkonger, VIP-areas och andra utrymmen som används i samband med evenemanget.
Det åligger arrangören att förse SBF:s representant samt gäst med eventuellt egna utfärdade legitimationer i omfattning för tillträde enligt ovan.

Förbundslegitimation
Innehavaren av denna officiella legitimation äger oinskränkt tillträde till alla evenemang anordnade med sanktion av Svenska Bilsportförbundet. Innehavaren tillträder tävlingsområdet på egen risk. Giltighetstiden är begränsad enligt vad som anges på framsidan.

Hederslegitimation
Oavsett vad som anges på Svenska Bilsportförbundets Hederslegitimationer gäller följande:

Innehavaren av denna officiella legitimation äger fritt inträde till alla evenemang anordnade med sanktion av Svenska Bilsportförbundet. Innehavaren äger tillträde till publikplats samt att på egen risk fritt röra sig i parkeringsdepå samt efter tillstånd från tävlingsledningen på övriga områden, dock med den inskränkning som betingas av säkerhetsföreskrifter. 

VIP-kort
Innehavaren av detta VIP-kort äger fritt inträde till alla evenemang anordnade med sanktion av Svenska Bilsportförbundet. Innehavaren äger tillträde till publikplats samt att på egen risk fritt röra sig i parkeringsdepå samt efter tillstånd från tävlingsledningen på övriga områden, dock med den inskränkning som betingas av säkerhetsföreskrifter. Kortet är Svenska Bilsportförbundets egendom. Giltighetstiden är begränsad enligt vad som anges på framsidan.

Funktionärslicens Klass A
Funktionärslicens Klass A är försedd med texten ”Fri entré till publikplats” på baksidan, vilket berättigar innehavaren fritt inträde till alla evenemang anordnade med sanktion av Svenska Bilsportförbundet.

Bilaga där dessa legitimationer finns beskrivna kan hittas via länken: https://www.sbf.se/Regler/

Dokumentet har inte reviderats sedan 2019 och kommer därför att ses över inför 2023 för att undanröja de felaktiga uppgifter som av det skälet kvarstår i bilagan.

   

Skribent: Kurt Lennart Jönsson

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg