Hoppa till sidans innehåll

Ansöka om Guld- eller Silverratt

07 DEC 2018 09:37
  • Uppdaterad: 07 DEC 2018 09:37

Guldratten

Guldratten är Svenska Bilsportförbundets högsta utmärkelse för ledare och tilldelas för uppoffrande och framgångsrikt arbete i ledarbefattning, förtjänstfull och framgångsrik insats för förbundet eller för utomordentlig insats för internationell eller nationell bilsport.

Ansökan om en Guldratt ska vara SBF tillhanda senast den 1 februari för att hinna behandlas och för att kunna delas ut vid Förbundsmötet den 7 april 2019.

Ansökningsblankett och statuter med villkor för tilldelning av en Guldratt finns att ladda ned från: https://www.sbf.se/forbundsinfo/Blanketter/


Silverratten

Silverratten är Svenska Bilsportförbundets näst högsta utmärkelse för ledare och tilldelas för uppoffrande och framgångsrikt arbete i ledarbefattning, förtjänstfull och framgångsrik insats för förbundet eller för utomordentlig insats för internationell eller nationell bilsport.

Tiden för att ansöka om en Silverratt har gått ut men kommer det in kompletta ansökningar som kan behandlas snabbt senast den 1 januari så kan utdelning kanske hinnas med vid berört distrikts årsmöte i februari.

Ansökningsblankett och statuter med villkor för tilldelning av en Silverratt finns att ladda ned från: https://www.sbf.se/forbundsinfo/Blanketter/

Skribent: Kurt Lennart Jönsson

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link