Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Andersson 0705782056

200 000 i prispotten på SM i Rallycross

14 MAJ 2021 09:09
I helgen körs premiären av årets SM-serie i rallycross. Förutom äran finns det även priser till ett värde på cirka 200 000 att köra om. All action kan följas live på sbfplay.se
  • Skapad: 14 MAJ 2021 09:09

Ett digert prisbord är uppdukat för SM-serien i rallycross säsongen 2021. Och det är inte bara de som tar sig upp på prispallen som kommer kunna ta del av priserna.

- Det känns verkligen roligt att vi genom våra partners kan erbjuda ett prisbord som innehåller både presentkort på saker som vi vet att våra utövare är i behov av samt pengar till både förare och föreningar och det både till genomförda prestationer och som utlottning, säger Jörgen Ekwall, marknadschef på Svensk Bilsport.

I prispotten återfinns bland annat värdecheckar till det utbud som Svensk Bilsports senaste partners erbjuder inom verktyg och skyddsutrustning hos Teng Tools, Skydda och L.Brador. Även från Svenska Spel och satsningen på Hejapriset delas det ut priser där även en summa kommer förningarna till del.
- Att Svenska Spel med sitt Hejapris är med tycker jag värmer lite extra nu i coronatider då en summa på runt 30 000 tilldelas någon förening. Jag tycker just den biten känns bra då mycket idrottsverksamhet verkligen drabbats senaste året, avslutar Jörgen Ekwall.

Men kanske är det mest eftertraktade priset efter en guldmedalj det som erbjuds i juniorklassen där segraren får medverka på ett test med Supercar lites.

SM i Rallycross avgör deltävling ett under fredagen och kör deltävling tvås tre första kval under lördag med kval fyra, semifinaler och finaler på söndag. Utöver det kör RallyX deltävling tre och fyra, med start redan på torsdagen.

Allt ser du med svenska kommentatorer på SBFplay.se
Här finns helgens samtliga sändningar samlade, https://solidsport.com/sbfplay/calendar


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg