Hoppa till sidans innehåll

Grand Travel Group ny partner till Svensk Bilsport

17 JUN 2019 11:50
Reseföretaget Grand Travel Group blir ny samarbetspartner med Svensk Bilsport. Avtalet är påskrivet och sammarbetet börjar gälla omgående. Med hjälp av Grand Travel Group kommer nu resandet för bilsportrörelsen gå lättare.
  • Skapad: 17 JUN 2019 11:50

Grand Travel Group har en välrenommerad och gedigen erfarenhet att arbeta med idrotten och med dess behov. Företaget har funnits sedan 2011 har idag 20 anställda och kontor på flera platser runt om i Sverige. Med tanke på de utmaningar som det kan vara kring resandet med aktiva, grupper, klubbar och bagage kring idrotten så besitter Grand Travel denna kunskap.

- Verkligen roligt. De arbetar idag med ett 50-tal förbund samt ett antal klubbar inom olika idrotter. Grand Travel Group har med sitt partnerskap förbundit sig att hjälpas oss med att effektivisera och utveckla vårt resande. Vi är ett stort förbund och många som reser, allt från föreningsmedlemar till distrikt, förtroendevalda och kansli, så för oss alla kommer det här underlätta, säger Anna Nordkvist, VD för Svensk Bilsport.

 - Vi ser fram emot samarbetet med Svensk Bilsport och tror att det finns en stor potential. Svenska Bilsportförbundet är ett stort och välskött förbund där vi ser många möjligheter att tillsammans utveckla rese-, boende- och evenemangssidan. Vi har idag samarbete med ca 50 olika specialidrottsförbund och vår målsättning är att fylla de rese- och mötes-behov som finns inom Svensk Bilsport, säger Dick Lidman, VD på Grand Travel Group.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten
VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

Tillsammanslogga -21.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png