Hoppa till sidans innehåll

Handla Bingolotterna till Uppesittaren redan nu

11 DEC 2020 08:20
Med några veckor kvar till 23 december kommer en vädjan inför Uppesittarkvällen med BingoLotto som kan bidra till minskad smittspridning. "Köp era lotter i god tid, vänta inte till sista dagen", säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.
  • Skapad: 11 DEC 2020 08:20

Folkspel är en av Svensk Bilsports samarbetspartners och föreningslivets eget lotteribolag och drivs helt utan privata vinstintressen. Allt överskott går tillbaka till Sveriges fantastiska och unika föreningsliv.

Förra året såldes över fyra miljoner lotter till Uppesittaren, vilket innebar nytt omsättningsrekord.

- Vi märker redan nu av ett rekordintresse men vet att väldigt många lotter också inhandlas i anslutning till uppesittarkvällen den 23 december. Det är en situation som vi gärna vill undvika detta speciella pandemiår.  Med tanke på myndigheternas rekommendationer om att vi ska stanna hemma över julhelgen och i möjligaste mån undvika sociala kontakter, ser vi att fler enskilda hushåll än tidigare kommer att köpa lotter till Uppesittarkvällen. För att undvika trängsel så vädjar vi till våra konsumenter att genomföra sina lottköp med en större framförhållning än tidigare, detta givetvis med omtanke om alla våra kunder, säger Hans Sahlin, vd på Folkspel.

Mikael Kjellström, affärsområdeschef på BingoLotto:

- Vi noterar med tillfredställelse att merparten av föreningarna, som har kunnat sälja lotter en längre tid, är väldigt kreativa då det handlar om att sälja och distribuera lotterna på ett coronaanpassat sätt. Där finns det ingen oro från vår sida. Samma sak med prenumerationer och digitala inköp från vår lottbutik på nätet. Däremot finns det en önskan om att så sprida ut den försäljning som sker i anslutning till butiker, tillfälliga försäljningsställen och andra publika platser på fler dagar, inte vänta till sista dagarna. Sedan finns det ju dessutom, då vi ser ett otroligt intresse för kvällen då julen startar, en risk att lotterna tar slut.

www.bingolotto.se

 

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg