Hoppa till sidans innehåll
Foto: Foto Jonas Bilberg

Kottulinsky blir projektkoordinator i Rally Sweden

10 OKT 2022 09:58
Förra veckan stod det klart att Stefan Djerf blir projektledare/Event Director för Rally Sweden. Nu är det klart att organisationen får ännu ett nytt ansikte, Susanne Kottulinsky. 
  • Skapad: 10 OKT 2022 09:58

Susanne Kottulinsky är för många i bilsportvärlden ett känt namn och ett bekant ansikte. Hon har gedigen erfarenhet från tävlande i rally och hon har under många år bedrivit körutbildningar, medverkat i internationella uppdrag inom FIA och har ett utbrett kontaktnät. Sedan två år tillbaka sitter hon även med i Svenska Bilsportförbundets styrelse. Ett uppdrag hon nu lämnar när hon kliver in i sin nya roll som projektkoordinator för Rally Sweden. 

– Det känns kanon. Med det här har jag landat i mitt drömjobb. Här kan jag kombinera min passion för bilsporten med att få arbeta med det som jag tycker är det finaste vi har i Sverige sportsligt, Rally Sweden. Den 7 maj 1980 köpte jag min första rallybil och första milstolpen var att kunna köra vårt eget rally-VM. Det lyckades jag med och jag ser tillbaka på min rallykarriär med glädje och stolthet att ha kört det som då hette Svenska Rallyt, säger Susanne Kottulinsky och fortsätter. 

– Att få ”krita” på ett avtal med Rally Sweden som projektkoordinator är en ny möjlighet som jag med passion och glädje tackat ja till. Det är självklart tråkigt att avgå från mitt styrelsearbete som varit en rolig och lärorik resa och som givit mig många nya bilsportvänner, men ibland kommer chanser man inte får missa, säger Rally Swedens nya projektkoordinatorn, Susanne Kottulinsky. 

Och det är snabba ryck i bilsporten. Susanne Kottulinsky tillträder sin nya tjänst på Rally Sweden redan idag måndag 10 oktober. 

– Jag är glad och väldigt stolt över att ha Susanne med oss på denna roliga och viktiga resan för Svensk Bilsport. Susanne har en enorm erfarenhet inom rally och motorsporten, både genom sitt eget tävlande men även på senare tid med egna eventbolag, föreningslivet och att sitta i styrelsen. En bred kompetens. Därtill har hon en passion för sporten som sällan skådat och med dessa ingredienser är hon klippt och skuren för jobbet, så vi ska vara väldigt glada i Rally Sweden-organisationen, säger Anna Nordkvist Svensk Bilsports generalsekreterare och VD för Rally Sweden. 

Rally Sweden 2023 körs mellan 9-12 februari med Umeå som centralort.


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg