Hoppa till sidans innehåll

Nytt EM-guld till Svensk Bilsport

03 OKT 2018 13:47
Svensk Bilsport är bortskämda med guldglans från internationella tävlingar när landets radiostyrda bilsportare är ute och tävlar. Och i helgen blev det nytt guld.
  • Skapad: 03 OKT 2018 13:47

När Europamästerskapet i 1:8 OR 40+ avgjordes i Österrikiska staden Fehring var det åter svenskt i topp. Den här gången var det Robert Gustafsson som säkrade guldet. Gustafsson,  som tävlar för MHF-U Skarpnäck, var redan innan kvalen var färdiga i ledning med att bli Top Qualifer och fortsatte sen att leda tävlingen från start till mål. Sedan tidigare har Robert Gustafsson två silver och ett guld i klassen. Nu ryktas det om att han lägger sändaren på hyllan. Men det har sagts förut. Återstår att se om suget efter nya framgångar gör att Gustafsson kommer tillbaka till de stora tävlingarna igen.


Svensk Bilsport har hittills haft ett otroligt år inom radiostyrd bilsport med tre EM-guld och ett VM-guld. Men det kan mycket väl bli mer. I början av november åker stora delar av den svenska eliten till Perth i Australien. Där ska David Ronnefalk försvar guldet från 2016.


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor
 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info