Hoppa till sidans innehåll

Ny tv-plattform - svenskbilsporttv.se

13 APR 2022 15:56
Svensk Bilsport flyttar in sin webb-tv på en ny plattform och blir svenskbilsporttv.se. Premiärsändningen blir Återstartracet i Varberg 15 april.
  • Skapad: 13 APR 2022 15:56

Den 15 april körs premiären av folkracesatsningen Återstartracet. Första tävlingen är i Varberg. Med det sker även premiären av Svensk Bilsports nya playtjänst som med nya namnet svenskbilsporttv.se flyttar in hos Staylive.

– Staylive har knackat på vår dörr i flera år och nu kände vi oss redo att prova något nytt. Vi har tillsammans med vår gamla plattformsleverantör Solidsport utvecklat playkanalen sedan starten 2011 och på senare år verkligen vuxit i liveproduktioner. Inför året har vi tittat på lite nytt koncept där valet föll på de lösningar som Staylive kan erbjuda, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports marknadschef.

Den nya plattformen kommer ha både abonnemangslösning på 99 kronor i månaden och köp av enstaka tävlingar. Fortsatt kommer även några tävlingar att genomföras fritt. För att få tillgång till plattformen blir det som tidigare att en registrering behövs.

Lanseringen av svenskbilsporttv.se kommer i två etapper. Den första är den som visas upp under premiären den 15 april. Något längre fram kommer etapp två att släppas med en plan på att kunna bli mer än bara livesändningar och repriser.

– Vi har en målbild att på sikt kunna erbjuda våra användare ett lite bredare innehåll med olika former av mediematerial, säger Ekwall.

Exakt när etapp två lanseras är inte klart. Men klart är att den 15 april när premiären av Återstartracet arrangeras av Varbergs MK så kommer livesändningen hittas på Svensk Bilsports nya plattform,
www.svenskbilsporttv.se

Skribent: Sören Emmervall
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png
2.svgsensor300x480.jpg