Hoppa till sidans innehåll

Svensk Bilsports vision 2025

03 FEB 2020 09:19
Som ett oskarpt fotografi kommer den till oss. Framtiden. Med utmaningar och förändring. Men också önskningar och hopp. Nu finns Svensk Bilsports vision för åren fram till 2025.

  • Skapad: 03 FEB 2020 09:19

Visionen är en riktning i vilken bilsporten i Sverige vill arbeta mot under de kommande åren. Svensk Bilsports vision 2025 har sin grund i Riksidrottsförbundets vision för den svenska idrottsrörelsen. 

- Ja vi har som många förbund inom Riksidrottsförbundet utgått från deras vision. Det gör att vi inom idrotten i flera frågor står enade och kan arbeta tillsammans för att driva viktiga frågor, säger Daniel Nyman vice ordförande i Svenska Bilsportförbundet.

Den vision som nu presenteras är den övergripande visionen för bilsporten där de breda vägarna är satta. Därefter blir det ett arbete att mer konkretisera i mer nedbrutna målsättningar. 
- Det stämmer. Visionen är det styrande dokumentet. Den är till för alla som finns i vår rörelse. Sen är det ingen som förväntar sig att en förening ska kunna arbeta med alla delar i den på en gång. Men den är den riktning vi tillsammans nu har, säger Nyman och fortsätter.

- Det viktiga är att vi alla i rörelsen hittar och arbetar med det vi kan och gör bra, på så vis arbetar vi tillsammans mot visionen, förklarar Nyman.

Närmast kommer nu styrelsen påbörja arbetet med att inom de olika områdena i visionen ta fram en målbild för respektive del.

- En läxa vi lärt oss är att vi måste följa upp mycket bättre i det arbete som görs inom Svensk Bilsport, både hos centrala kansliet, distrikten och föreningarna. Tätare uppföljning ger snabbare väg till utvecklande justeringar när vi tillsammans inom Svensk Bilsport ska arbeta mot vision 2025, avslutar Daniel Nyman.

Här hittar finns den nya visionen i PDF.

Här finns mer om Riksidrottsförbundets vision.
https://www.strategi2025.se/


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png