Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sören Emmervall

Anmälan öppen till SM i virtuellt rally

31 MAR 2020 17:18
Nu finns anmälan öppen för den som vill vara med och köra om SM-medaljerna i Sveriges första virtuella SM i rally. Första tävlingsstart är 8 april. Så det finns gott om tid för tester. Klicka in på Läs mer för länkar till anmälan.
  • Skapad: 31 MAR 2020 17:18

SM i virtuellt rally kommer genomföras med sex deltävlingar med start den 8:e april i vecka 15. Som förare får du räkna bort en deltävling. Tävlingen körs i Dirt Rally 2.0. Har du inte möjlighet att köra hela SM-serien går det bra att köra enstaka SM-tävlingar. Dock utan chans på totalsegern.
Plattformar för att kunna köra tävlingen är Xbox, Playstation och PC.

Förutom att SM-medaljörerna blir bjudna på Bilsportgalan nästa år där alla årets medaljer delas ut kommer även ytterligare en del fina deltävlingspriser att delas ut till deltävlingssegrare samt priser som kommer att lottas ut bland de som kört. På prisbordet finns bland annat gaminghörlurar och bilsportböcker, samt biljetter till bilsporttävlingar. Mer priser kommer presenteras under seriens gång.

Inbjudan och regelverk för tävlingen finns här på Svensk Bilsports virtuella utskotts egen undersida. 

För att kunna delta och tävla om ett Svenskt Mästerskap behövs en licens som du enkelt kan införskaffa på tre olika alternativ.

1, inom kort kommer du att kunna ladda ner Svensk Bilsports app på google play eller i appstore, där kan du för 125 kronor enkelt införskaffa en prova-på licens som gäller för SM-tävlingen i virtuellt rally. Mer information när tjänsten Prova Bilsport är släppt kommer inom kort.

2, för dig som vill ta en permanent virtuell bilsportlicens för 100 kronor. Då följer du anvisningarna här,https://www.sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/licensinformationforvirtuellbilsport/jaginneharinteenaktivvilandesbf-licens/

3, för dig som redan har en aktiv tävlingslicens från Svenska Bilsportförbundet är det bara att gratis lägga till en Virtuell Bilsportlicens. Här kan du se hur du gör det. https://www.sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/licensinformationforvirtuellbilsport/JaginneharredanenSBF-licens/

SM-tävlingen är öppen för alla som är innehavare av någon av de tre nämnda licenserna.


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

LeverantörspartnerVIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

esenstudio-logo-orange WEBB.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png
sensor300x480.jpg