Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sören Emmervall

Appen Svensk Bilsport - ett sätt att förenkla ditt bilsportande

12 DEC 2019 12:44
Nu går Svensk Bilsport in i en ny fas när appen Svensk Bilsport lanseras.
  • Uppdaterad: 12 DEC 2019 13:02

Det här är ett viktigt steg i Svensk Bilsports digitaliseringsarbete där appen är framtagen med syftet att förbättra servicen samt att den som är aktiv inom bilsport enklare ska kunna hantera administrationen kring ditt motorsportutövande, både som förare och funktionär. Det vill säga få mer tid att lägga på sporten.

- För Svensk Bilsport är det här en mycket stor satsning på ytterligare förenkling för våra medlemmar. I första steget handlar om att kunna köpa och lösa ut sina licenser, men framåt kommer appen bli mycket mer och en del i Svensk Bilsports kommunikativa och kommersiella utbud och då även rikta sig till en bredare bilsportintresserad målgrupp, säger Anna Nordkvist, vd för Svensk Bilsport.

Appen Svensk Bilsport är ett enkelt och smidigt sätt att hålla ordning på dina bilsportlicenser. Med appen kan du se vilka licenser du har aktiva, förnya och betala dina licenser med hjälp av Swish samt få specifik information som en utövare behöver. Appens digitala licensbrickor fungerar även som licensbevis på alla motorsporttävlingar, banor och events som är anslutna till Svenska Bilsportförbundet.

-  Jag är både glad och stolt över att vi nu gör den här resan tillsammans med HiQ som besitter en enorm kompetens inom digital kommunikation med stor kundnytta. Det känns otroligt bra och riktigt roligt att vi nu kan lansera det första steget i Svensk Bilsports app, säger Nordkvist.

Se här hur appen fungerar. 

I appen Svensk Bilsports första release finns också nyheter från Svensk Bilsport, officiella meddelanden om exempelvis regeländringar, ett enkelt sätt att kolla på Svensk Bilsports egen webb-TV kanal, SBFPlay och tillgång till olika erbjudanden från våra partners.

Hör Anna Nordkvist berätta mer om appen.

Appen är framtagen i samarbete med HiQ.
- Det här är ett projekt som ligger oss på HiQ väldigt varmt om hjärtat. Vi har flera utövare hos oss och vi har stort engagemang inom motorsport. Vår expertis ligger inom att använda teknik för att förenkla för människor, och att göra det för ett område vi brinner för är superroligt! Den lösning vi har byggt tillsammans med Svensk Bilsport är ett viktigt steg i utvecklingen av bilsport i Sverige, det är jag väldigt stolt över, säger Erik Ridman på HiQ.

Appen Svensk Bilsport finns att ladda hem gratis på både App Store och Goggle Play.

Mer information finns på www.sbf.se

Mer information om appen och hur den fungerar finns här. 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png