Hoppa till sidans innehåll

Årets julklapp från Huski genom nytt samarbete med Svensk Bilsport

26 NOV 2020 13:00
Ett exklusivt paketerbjudande från Huski lagom till julklappsutdelningen är vad som inleder det nya samarbetet mellan Svensk Bilsport och Huski. Med i paketet finns även signerad keps från Marcus Ericsson.
  • Skapad: 26 NOV 2020 13:00

Det svenska chokladdrycks företaget Huski tog ett stort steg in på bilsportkartan inför årets säsong när det påbörjade sitt samarbete Marcus Ericssons och skapade ett rödvitt fartvidunder av Chip Ganassi Racing teams bil med nummer 8. En bil som under en upphackad säsong förde Ericsson till en tolfte plats under året. Nu utökas samarbetet med bilsporten för Huski när de nu blir partner med Svensk Bilsport.

- Actionfylld idrott passar oss på Huski perfekt. Och bilsporten är fart och action och vi har sett vilket genomslag vi haft med Marcus och vår satsning i USA med Huski-bilen i Indycar. Men vi känner att vi även vill bli mer aktiva på den svenska marknaden där vi vet att vi har en produkt som passar både utövare och publik på en bilsportävling, säger Jon Sten, operativ chef Huski Sverige.

Ett första steg in på den nationella bilsportscenen tillsammans med Svensk Bilsport blir ett exklusivt paketerbjudande till medlemmarna som till ett förmånligt pris kan köpa ett 12 pack Huski Chocolate, ett Chip Ganassi Racing teams nyckelband och Marcus Ericssons officiella ME8 keps signerad av Marcus Ericsson.

Ericsson som nu är hemma i Sverige för att fira jul och ladda batterierna inför den kommande säsongen av Indycar i USA där han har ett förlängt kontrakt med Chip Ganassi Racing.

- Det är jätteroligt med ett nytt kontrakt. Det har varit det vi har jobbat med under hösten, både från min och teamets sida har det funnits ett intresse att fortsätta med det som vi byggt upp i år. Det ska bli väldigt spännande och roligt att se vad vi kan åstadkomma tillsammans nästa år, säger landslagsföraren Marcus Ericsson som spenderar en hel del tid i Padelhalle, We Are Padel i Örebro som Ericsson är delägare i.

- Ja, jag passar på nu när jag är hemma. Vi är på gång att öppna vår tredje hall i Örebro i slutet av januari och därefter har vi fyra öppningar i storstockholmsområdet på gång. Så det var skönt att komma hem till Sverige en stund för att träffa familj och vänner och kunna fokusera på lite annat också. Det blev inte så mycket av det under året med tanke på Coronapandemin, avslutar Marcus Ericsson som en del i uppladdningen innan det är dags att åka tillbaka till säsongen 2021 har fått träna sin autograf när han signerat samtliga officiella ME8 kepsar till Huskis julklappserbjudande.

Julklappserbjudandet är i limiterad edition så det gäller att hålla sig framme om man vill kunna dricka god chokladdryck i jul och stoltsera med en signerad keps från Marcus Ericsson.

- Att arbeta tillsammans med ett varumärke som Huski, som är både expansiva och snabbfotade med kreativa tankar för samarbete med oss, känns riktigt bra. Och att vi nu lagom till jul tillsammans kan erbjuda det här paketet är ett resultat av det, säger Jörgen Ekwall, marknadschef på Svensk Bilsport.

Här kan du beställa julerbjudandet. https://shop.neh.com/sbfshop/

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg