Hoppa till sidans innehåll

Autoracing öppnar webbshop direkt till slutkund

23 SEP 2020 11:01
Autoracing är specialister på motorsport och performance, med ett brett sortiment av produkter från kända varumärken som står för kvalité, säkerhet och prestanda. Nu öppnar de upp hela sitt utbud och sin kompetens mot slutkund med en ny webbshop.
  • Skapad: 23 SEP 2020 11:01

Som officiell importör av bland annat EBC, K&N, Koni, Sabelt & Sparco och med ett eget stort distributionslager i Spånga, Stockholm, kan Autoracing erbjuda snabba leveranser direkt till användaren. Sortimentet består av det bästa marknaden har att erbjuda när det kommer till prestandaprodukter för dig som tävlar i bilsport. Här finns allt.  Reservdelar, säkerhetsutrustning, tillbehör och allt du kan behöva för att uppdatera din gatbil eller den privata bilen.

För att förenkla för användarna öppnar nu Autoracing sin nya webbshop där du som användare kan handla direkt. Enkelt och smidigt. Något som även kommer gynna Svensk Bilsports medlemmar.

- Vi har sedan tidigare ett bra samarbete med Autoracing som nu varit partner till förbundet sedan 2017. Och det känns kul att vi tillsammans är med och utvecklar bättre förutsättningar för medlemmarna att handla produkter som krävs för att tävla och träna, säger Anna Nordkvist, VD för Svensk Bilsport.

I anslutning till lagret i Spånga finns även en fysisk butik där de erbjuder samma breda sortiment av performance och motorsportprodukter som i deras webbshop. Där kan du prata med kunnig personal om du har några frågor, vill ha rådgivning eller bara vill spana in deras breda utbud.

Autoracing tar stolthet i kunskapen hos sina anställda och gör sitt yttersta för att kunderna ska vara trygga med sitt köp. Vare sig de handlar fysiskt i butiken eller i den nya webbshopen.

- Våra medarbetare brinner för motorsport och performance, och deras erfarenhet, kunskap och passion ligger som grund att serva våra kunder. Vår ambition är att med hög servicenivå och support leverera rätt produkter vid rätt tillfälle, det är utifrån den visionen vi arbetar, säger Fredrik Rosendahl, Affärsområdeschef på Autoracing och fortsätter.

- Vi arbetar med att ständigt bygga vidare på vår kunskapsbank, ofta tillsammans med våra kunder. Samtidigt rör vi oss ute för att omringas av rätt atmosfär och vara med där det händer. Ju mer våra medarbetare känner till och får ta del av våra kunders vardag, desto bättre hjälp kommer vi också att kunna ge kunderna, säger Fredrik Rosendahl.

Autoracings nya webbshop hittar du på www.autoracing.se

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg