Hoppa till sidans innehåll

Avtalet klart för ny utbildningsplattform

12 MAR 2021 08:10
I dagarna som varit har Svensk Bilsport tecknat avtal med Idrottens Utbildningsplattform (IUP) om ett nytt digitalt system för utbildning.
  • Skapad: 12 MAR 2021 08:10

En digital utbildningsplattform har länge varit efterfrågad av rörelsen och nu är det klart att den är på väg! Plattformen kommer att öppna upp nya möjligheter för alla inom bilsporten.

- Med signeringen av avtalet har det riktiga startskottet gått för utveckling av utbildning inom bilsporten. Parallellt som plattformen successivt kommer till sin rätta under våren, jobbar vi med att få till en uppdaterat utbildningsstruktur och strategi. Dessa kommer att lägga grunden för våra utbildningar och hur vi vill jobba med dem, säger Svensk Bilsports utbildningsansvariga Disa Glaser och fortsätter.

- Arbetet kring utbildning är en stor satsning som kommer ta sin tid. Den kommer att påverka rörelsens alla delar, men syftet är att skapa en stabil grund att fortsätta jobba kring i många år framöver. Vi jobbar för att få till en enighet och samsyn kring våra utbildningar. Det är en väldigt spännande process som vi precis klivit in i, avslutar Disa Glaser. 

Med utbildningsplattformen får nu Svensk Bilsport ett verktyg för att arbeta med digitala utbildningar och med det möjligheten att nå fler. Plattformen är etablerad och används redan idag av ett flertal idrottsförbund, så som Svenska Basketbollförbundet, SVEMO och Svenska Amerikanska Fotbollförbundet där den är mycket uppskattat.


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg