Hoppa till sidans innehåll

Bilsportgalan genomförs 7 maj

11 FEB 2022 11:45
Nu är det klart med datum för den framflyttade Bilsportgalan. Årets stora bilsportfest kommer genomföras 7 maj. 
  • Skapad: 11 FEB 2022 11:45

Lördagen den 22 januari var planerad som en fest i bilsportens tecken med den årliga Bilsportgalan. Men med de restriktioner som kom i början av året från den svenska regeringen togs beslutet om att flytta fram Bilsportgalan 2022. Nu är det klart med ny dag för när Bilsportgalan 2022 ska genomföras. Det blir lördagen den 7 maj. Staden är fortsatt Norrköping.

- Vi har haft lite olika scenarier att arbeta efter. Galan är ett stort evenemang som kräver sin planering, inte minst när det gäller tillgången till lokaler. Norrköping är en populär stad för större event. Och med det något osäkra läge vi hade i fram till förra veckans beslut gällande restriktionerna valde vi att planera lite längre fram i kalendern, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports projektledare för Bilsportgalan. 

Bilsportgalan som genomförs i samarbete mellan Svensk Bilsport och motorförlaget Albinsson och Sjöberg med tidningen Bilsport fick ställas in 2021, men nu kan bilsportarna se fram mot att få hylla förra årets medaljörer och samtidigt äta gott, umgås och bli underhållna.

- Verkligen skönt att vi har ett datum och att vi kan genomföra en gala i år. Bilsportgalan är en viktig mötesplats för många av våra utövare och funktionärer. Den är efterlängtad och att få umgås igen känns verkligen lockande. Det ska verkligen bli roligt att äntligen få gå på lite galafest igen där vi får möjlighet att hylla våra framgångar, säger Anna Nordkvist, Svensk Bilsports Generalsekreterare. 

Med anledning av beslutet att flytta fram Bilsportgalan till den 7 maj kommer det till de som redan köpt biljetter ges ett val om att behålla dessa till den flyttade galan, eller om återköp med pengarna tillbaka önskas. Mer information har skickats till de anmälda deltagarna. Beslut om ev. nyförsäljning av galabiljetter tas efter den 1 mars.


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg