Hoppa till sidans innehåll

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2021 ställer om

30 NOV 2020 10:49
Den pågående pandemin tillsammans med en väldigt osäker närtid gör att Albinsson & Sjöberg, som är arrangör av Bilsport Performance & Custom Motor Show, väljer att göra nästa år till en digital upplevelse.
  • Skapad: 30 NOV 2020 10:49

- I och med de restriktioner som råder och en osäker framtid gör att vi redan nu behöver tänka om och tänka nytt. Vi tar beslutet så här tidigt för att ge det nya konceptet bättre med tid och således kunna leverera en bättre produkt, säger Eventansvarig Daniel Lindstedt.

Mässan skulle genomförts under påsken den 2–5 april 2021 på Elmia i Jönköping. Ett stort 50-årsjubileum var också planerat där en stor fest skulle summera alla de fantastiska åren bland likasinnade på mässan.

- Självklart hade vi velat arrangera mässan som ”vanligt”. Men säkerheten för besökare, personal och utställare kommer alltid i första hand, säger VD Eva-Marie Andersson.

Mässan lockar årligen nästan 80 000 besökare under de fyra dagarna under påsken. Och med de aktuella restriktionerna blir det en omöjlighet att få till en mässa.

- Vi har tittat på ett antal olika alternativ för att kunna genomföra någon form av fysisk aktivitet. Men med den nya vågen av viruset i Sverige tillsammans med de skärpta restriktionerna så är det inte längre en möjlighet, säger Säkerhetsansvarig Fredrik Sjöqvist.

Svensk Bilsport brukar vara en av de återkommande utställarna där ytorna ofta är välbesökta av mässans gäster som kan ta del av det Svensk Bilsport har att erbjuda.

- Naturligtvis är det olyckligt att mässan ännu ett år inte kan genomföras så som den brukar. För oss är det ett viktigt event att delta på där vi möter en målgrupp som ligger bilsporten nära. Samtidigt är det ett fullt förståeligt beslut med tanke på de omständigheter vi befinner oss i just nu, säger Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports marknadschef.

Arrangören kommer följa utvecklingen av restriktioner och begränsningar noga. Det är kanske möjligt att det under 2021 kan gå att genomföra något för att fira och hylla #motorhobbyn2021 och 50-årsjubileet.
En sak är dock säker – boka in påsken 2021 för en fartfylld digital upplevelse!

På hemsidan www.custommotorshow.se finns frågor och svar samt mer information för företag och besökare.     


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg