Hoppa till sidans innehåll

Dags att ansöka om tävling i SM-veckan

24 SEP 2021 08:31
SM-veckan vinter 2023 kommer genomföras i Skövde. Men redan nu är det dags för de föreningar som är intresserade av att vara med och arrangera en tävling i SM-veckan 2023.
  • Skapad: 24 SEP 2021 08:31

SM-veckan är ett gemensamt idrottsprojekt mellan SVT och Riksidrottsförbundet där det under en vecka in en stad, vinter och sommar, arrangeras mängder med SM inom de olika sportgrenar som ryms i de 73 specialidrottsförbunden.
Svensk Bilsport har funnits med sedan 2013 och har haft en uppåtgående kurva i intresse, både bland publik och tävlande, men även framför TV-sändningarna. 

Nu är blickarna riktade mot Skövde 2023 och det är dags att lämna in intresseansökan för de förbund och sportgrenar som vill vara med. Beslutsordningen för vilka sportgrenar som kommer med är;
Först visar föreningar i staden intresse och meddelar sitt specialidrottsförbund. Sen kommer föreningar och specialidrottsförbund överens om hur och vilka grenar som ska sökas. Därefter ansöker specialidrottsförbunden till Riksidrottsförbundet som sen med SVT och staden väljer ut de sportgrenar som kommer få plats i kommande SM-vecka.

Ansökan görs via specialidrottsförbunden. Intresseanmälan skickas till Jörgen Ekwall, Svensk Bilsports projektledare för SM-veckan, senast 6 oktober på mail till This is a mailto link


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg