Hoppa till sidans innehåll

Eriksson snabbast efter första rundan av RallyX on Ice

19 MAR 2019 12:01
Flera av de etablerade stjärnorna inom rallycrossen är på plats i Åre under veckan för att på riktigt starta upp säsongen. Snabbast efter första dagen var Sebastian Eriksson. Lördag är finaldagen och den sänds live på sbfplay.
  • Skapad: 19 MAR 2019 12:01

Tidigare RX2 vinnare och VM-förare finns med i startfältet när RallyX on Ice i Åre körde premiärtävlingen under måndagen. Tre tävlingsdagar är upplägget och bilarna är SuperCar-lites. Underlaget är is. Och den som visade bäst fart i första deltävlingen var Sebastian Eriksson som efter dag ett hyllar teamet. 

- Jag kom tillbaka med bilen i dåligt skick flera gånger och det var precis att vi kom ut i tid också, men det gick och jag kan bara tacka hela teamet som lyckades med det idag, sa Sebastian Eriksson efter tävlingen.

Bakom Sebastian Eriksson var det norrmannen Sondre Evjen som var närmast och trea efter dag första dagen var Kevin Eriksson.

Med i startfältet finns bland annat VM-föraren Oliver Bennet och rallyesset Pontus Tidemand.

Nästa tävling körs i morgon onsdag och på lördag körs sita tävlingen av årets serie. Den tävlingen kommer att gästas av VM-trean Andreas Bakkerud.
Lördagens tävling sänds även live på ww.sbflay.se


 


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link