Hoppa till sidans innehåll

Eriksson tillbaka bakom ratten när RallyX on Ice har premiär

15 MAR 2019 11:03
Något sporadiskt. Så kan Sebastian Erikssons senaste år av tävlande sammanfattas. Nu sätter sig rallycrosstalangen åter bakom ratten när RallyX on Ice har premiär i helgen.
  • Skapad: 15 MAR 2019 11:03

Sebastian Eriksson som under sina år i USA var tvåa i den amerikanska rallycross-serien GRC har även på hemmaplan visat vilken chaufför han är. 2014 vara han bara några varv ifrån att köra hem VM-deltävlingen i Höljes med både Petter Solberg och Mattias Ekström bakom sig. Ett tekniskt fel satte stopp för det den gången. Och även om Eriksson inte tävlat så mycket under senare år har han redan i år kört till sig ett guld när han vann rallycrosstävlingen i Sundsvall tidigare i år under SM-veckan.
Flera namnkunniga förare finns med i årets startfällt till RallyX on Ice, så som båda bröderna Kevin och Oliver Eriksson som vunnit serien tidigare år, men Sebastian Eriksson får nog, trots sparsamt tävlande, gälla som en av favoriterna.
- Det gick bra senast i Sundsvall och det ska bli riktigt roligt att tävla igen. Det är många bra förare med så det kommer bli tufft, säger Sebastian Eriksson inför tävlingsveckan.

RallyX on Ice avgörs med tre tävlingar, 18, 20 och 23 mars under kommande vecka i Åre.
Mer information på, www.rallyx.se


Epost: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport


skruvat.SE_stor 

Säkerhetspartner

Folksam_logga

Samarbeten

Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link