Hoppa till sidans innehåll

Hög tid att nominera till utmärkelser

20 OKT 2022 09:03
Dagarna och veckorna passerar alltid så snabbt när det närmar sig slutet av ett år. Därför vill vi påminna om att det är hög tid att fundera över kommande utdelningar av utmärkelser.
  • Skapad: 20 OKT 2022 09:03

Följande utmärkelser utdelas vid Bilsportgalan den 21 januari 2023 och alla nomineringar ska vara utmärkelsejuryn tillhanda senast den 30 oktober:

Årets Bilsportare
Tilldelas en aktiv som genom sitt aktiva tävlande på ett förtjänstfullt sätt gagnat utvecklingen inom bilsporten eller svensk bilsport som helhet.

Årets Bilsportledare
Tilldelas en ledare som genom sitt aktiva ledarskap på ett förtjänstfullt sätt gagnat utvecklingen inom bilsporten eller svensk bilsport som helhet.

Årets Ungdom
Tilldelas en aktiv ungdom som genom sitt aktiva tävlande på ett förtjänstfullt sätt gagnat utvecklingen inom bilsporten eller svensk bilsport som helhet. Till ungdom räknas den vars ålder är mellan 15 och 25 år.

Årets Ungdomsledare
Tilldelas en ungdomsledare som genom sitt aktiva ledarskap på ett förtjänstfullt sätt gagnat utvecklingen inom bilsporten eller svensk bilsport som helhet. Till ungdom räknas den vars ålder är mellan 15 och 25 år.

Bilsportens Miljöpris
Tilldelas en medlem eller förening inom förbundet som under året, eller en följd av år, verksamt har bidragit till att genomföra ett aktivt miljöarbete eller som har utvecklat miljöarbetet inom förbundets verksamhetsområde. Utmärkelsen kan även tilldelas annan välförtjänt person, organisation eller sammanslutning.

Bilsportens Eldsjäl - NY!
Tilldelas en inspirerande och ideellt arbetande person som utan krav på egen vinning med sin brinnande entusiasm på ett förtjänstfullt sätt har gagnat utvecklingen inom bilsporten eller svensk bilsport som helhet.

Följande utmärkelser utdelas vid den tilldelades distrikts Årsmöte under februari 2023 och all nomineringar ska vara utmärkelsejuryn tillhanda senast den 30 oktober:

Svensk Bilsports Resestipendie
Tilldelar en ledare, vars insatser verksamt har bidragit till den svenska bilsportens utveckling.

Bertils Kanna
Tilldelas en tävlingsarrangerande förening som under det senast gångna året bäst förtjänat utmärkelsen som ”årets arrangör”.

Utöver dessa utmärkelser kan även ansökningar göras av följande utmärkelser (sista ansökningsdag framgår av respektive blankett):

Silverratten
Förbundets näst högsta utmärkelse för ledare och tilldelas för uppoffrande och framgångsrikt arbete i ledarbefattning, förtjänstfull och framgångsrik insats för svensk bilsport.

Guldratten
Förbundets högsta utmärkelse för ledare och tilldelas för uppoffrande och framgångsrikt arbete i ledarbefattning, förtjänstfull och framgångsrik insats för svensk bilsport.

Stora Grabbars & Tjejers Märke
Förbundets högsta utmärkelse för tävlande som med svensk tävlingslicens uppnått resultat enligt utmärkelsens statuter.

Blanketter och Statuter för de olika utmärkelserna kan laddas ned via länken:

https://www.sbf.se/vartforbund/Dokumentbank/fortjanstteckenochutmarkelser/

Blanketter/Statuter på hemsidan är under uppdatering och byts ut allt eftersom de blir klara. Det går bra att använda dem även om de inte är uppdaterade.

Utmärkelsejuryn

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg