Hoppa till sidans innehåll

Kompensationsstöd Evenemang - 29 september till 16 januari

01 FEB 2022 08:04
Riksidrottsförbundet har öppnat upp möjligheten för föreningar, förbund och specialidrottsdistriktsförbund att ansöka om kompensationsstöd för enskilda evenemang.
  • Skapad: 01 FEB 2022 08:04

Ansökan sker via IdrottOnline och idrottsmedel. Det handlar främst om idrottsorganisationer som genomfört eller skulle genomfört större evenemang, exempelvis cuper och motionslopp (relaterat till organisationens omsättning) och åsamkats ekonomisk skada under perioden 29 september 2021 till 16 januari 2022. Observera att om SF eller SDF avser att söka görs även detta via Idrottsmedel och inte som tidigare via questback.  

Det kommer vara en löpande ansökningsomgång som är öppen mellan 27 januari och 28 februari. Den sökande organisationen kommer antingen behöva påvisa att den ekonomiska skadan beror på tidigare restriktioner (fram till 28 september), eller de restriktioner som gäller för perioden 23 december till 16 januari med avrådan att genomföra vissa typer av evenemang. Ordinarie tränings- och tävlingsverksamhet kommer inte att kompenseras i denna ansökningsomgång utan enbart enskilda evenemang.

För övrig verksamhet som påverkat av restriktionerna från 23 december och framåt kommer det öppnas upp en ansökningsomgång längre fram när RF vet hur länge restriktionerna sträcker sig. I skrivande stund gäller nuvarande restriktioner till 9 februari.

Bifogat finner ni regelverk och under dagen kommer riktlinjer för stödet publiceras på Sök kompensationsstöd för corona (rf.se).
Parallellt med detta uppdaterar RF också frågor & svar kring kompensationsstöd.

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.png



Hullert_logo_grön355cwebb.jpg





Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner



mabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png





Sportförlaget_i_Norden.jpg



Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png



sensor300x480.jpg