Hoppa till sidans innehåll

Mantorp Park kör digitalt

23 JUL 2020 08:51
Dragracingen är för många synonymt med Mantorp Park, sedan de stora tävlingarna drog igång på 70-talet. Framförallt har sista helgen i juli har varit en publikfest på arena i många år. Fast i år blir det lite annat då det sänds live på SBFplay.se.
  • Uppdaterad: 23 JUL 2020 08:51

   Gällande regler gör att man kan ha startfält med många deltagare, förutsatt att man håller sig inom de riktlinjer som finns. Däremot får man bara ha 50 personer i publik.
- Anläggningen är lika stor som hela Tornbys handelsområde i Linköping, så det är inga problem att hålla distans, säger Fredrik Sjöqvist VD på Mantorp Park. Däremot känner vi inte att det är någon mening att ta in publik. Kostnaden för att hantera 50 personer är större än intäkten. I stället hoppas vi vår publik hittar till sändningarna på SBFPlay.se

Nu ligger i stället allt fokus på de förarna och deras team. Många har lagt hela vintern på att förbereda sig och att då inte få komma ut och tävla är inte heller bra för hälsan.
- För oss var det viktigt att ge alla teamen en möjlighet till en stor tävling på Mantorp Park även i år, säger Stefan Sporre tävlingsledare från arrangerande klubben SHRA Mantorp.
Förhoppningen är givetvis att ge ny inspiration och energi till alla deltagare för att nästa år kunna göra en publik tävling igen, avslutar Fredrik Sjöqvist.

Som publik kan du nu se dragracingen från Mantorp live på SBFplay där du även under sommaren kan följa fler sändningar. Med SBFPlay tar du med dig skärmen, sändningen och bilsportens action till dit där just du är. På det planerade programmet finns flera fartfyllda tävlingar. Allt kan ses med SBFPlays sommarpass (all acess tom 31 augusti).

- Att vi under den här speciella tiden som är kan erbjuda livesändningar från flera olika tävlingsgrenar känns väldigt bra. Vi har redan haft en del och mer kommer och är planerat under resterande sommarmånader, säger Jörgen Ekwall, Marknadschef på Svensk Bilsport.

Klara tävlingar i SBFPlay som du ser med sommarpasset (all acess tom 31 augusti).
Rallycross SM Västerås, 18-19 juli
Folkrace, Sommarracet, Hästveda 18 juli
Dragracing, Mantorp Drag Revival, 25-26 juli
Folkrace, Svampafestivalen, Tomelilla, 31 juli-1 augusti
Rallycross-SM final, Arvika 7-9 augusti
Folkrace, Helsingborg 22-23 augusti


Alla sändningar ses i Svensk Bilsports kanal www.sbfplay.se med sommarpasset (all acess tom 31 augusti). Sommarpasset införskaffas på www.sbfplay.se eller för medlemmar och licenserade förare/funktionärer via länk i Svensk Bilsports app.
Pris för sommarpasset (all acess tom 31 augusti)
399 kronor för alla Svensk Bilsports medlemmar (länk måste användas via Svensk Bilsports app).
499 kronor för övriga.

Som licenserad förare inom Svensk Bilsport kan du skaffa dig SBFPlay sommarpass för 399 kronor genom att genomföra ditt köp via länk i Svensk Bilsports app där du har din licens/er.

För dig som medlem inom någon av Svensk Bilsports föreningar men inte licenserad kan även du använda dig av sommarpasset för 399 kronor, du använder då dit LoTS-id.

Om du av din förening ännu inte fått tillgång till ditt LoTS id gäller följande.
För inloggning till LoTS måste din förening lägga in dig i IdrottOnline först. Föreningsadministratören lägger in dig där sen är det bara för dig att gå till lots.sbf.se och klicka ”glömt lösenord”, fylla i ditt personnummer och klicka ”begär nytt lösenord”.
Då kommer ett mail till din epost (kolla ”spam” eller ”skräppost” också). Klicka på länken i mailet så får du sätta det lösenord du vill ha och sedan är du inloggad.

Här hittar du Svensk Bilsports egen playkanal, www.sbfplay.se

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg