Hoppa till sidans innehåll

Milla Sjöstrand redo för Italien och FIA Rising Star

23 NOV 2021 08:32
Hon är en av fyra juniorer som reser till Italien för den sista uttagningshelgen innan en av juniorförarna i Girls On Track – FIA Rising Star får ta plats i Ferrari Driver Academy.
  • Skapad: 23 NOV 2021 08:32

I södra Europa körs det fortsatt en del kartingtävlingar. Och det är bra för Milla Sjöstrand som vill komma så bra förberedd som möjligt till uttagningshelgen i Italien.

- För att komma upp i racefart igen efter en månad sedan sista racet i Sverige, så körde jag två dagars träning plus tävlingen Lonato Winter Cup i Italien tillsammans med Ward Racing. Jag prickade av alla punkter jag åkte dit för att göra. Fick upp farten, körde in mig på det annorlunda greppet som de har i Italien jämfört med här hemma.

Fyra juniorer fightas om en plats till Ferrari Driver Academy som är det slutgiltiga målet med FIA Girls On Track – Rising Star. Viktiga dagar väntar för Milla Sjöstrand när den sista uttagningen genomförs mellan 24 november och 1 december.

- Jag känner mig redo för slututvärderingen tillsammans med Ferrari Driver Academy 24 november till 1 december där jag och tre andra förare tävlar om en plats nästa år. Det kommer vara både körning och mentala och fysiska tester.

Mer om Girls On Track – FIA Rising Star finns att läsa här, Girls on track Rising Star | Federation Internationale de l'Automobile (fia.com)


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.png

320x320_BST-gala-köp-biljett.gif