Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sören Emmervall

Missa inte Folkracefesten i Helsingborg - live på SBFplay

19 AUG 2020 12:16
Folkracefesten Exxon Mobile oil Racet rundar av sommarens SBFplay-satsning med All Access till sändningar från flera olika sportgrenar under juni, juli och augusti. Har du inte All Access kan du se tävlingen med helg-eller endagarspass.
  • Skapad: 19 AUG 2020 12:16

Det kommer bjudas på tvådagars folkrace från Väla Motorstadion i Helsingborg på den ny utbyggda folkracebanan. Det tävlas i fyra klasser under helgen, senior, junior, dam och veteran. Under lördagen genomför alla tävlande 4 kvalheat och på söndagen genomförs 2 kvalheat och finaler.

Arrangör är SMK Helsingborg och runt 180 ekipage kommer rulla ut på startplattan på SMK Helsingborgs ombyggda bana med ny asfaltsvelodrom som nu finns på plats lagom till föreningens 100 års jubileum. På plats finns även speakern Michael Hjelm som kommer lotsa tittarna genom hela helgen.

- Det kommer bli en riktigt spännande och tuff helg med mycket tighta heat, det kan jag lova. Jag var nere och besökte banan nyligen och den ser kanonfin ut efter nybygget och det är en bana som är rolig att köra, säger Hjelm och fortsätter.

- Också roligt att det är så stort intresse nu när SMK Helsingborg satsar och att intresset även kommit till klubben som jag vet fått en nytändning. De har verkligen lagt ner ett stort jobb för att få till den här tävlingen där många av medlemmarna varit med och arbetat hårt, och det tycker jag är extra skoj, säger Michael Hjelm.

Tävling genomförs publikfritt. Men den som vill kan se tävlingen på www.spfplay.se. Du skaffar ditt tittarpass enkelt här, https://solidsport.com/sbfplay/watch/folkrace-helsingborg-exxon-mobile-oil-racet-lordag


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg