Hoppa till sidans innehåll

Möjlighet till fri entré för förbundslegitimerade medlemmar till Race Of Champions

24 JAN 2022 08:03
Första helgen i februari genomförs historiens första Race Of Champion på snö och is när eventet gästar Piteå. Nu finns ett antal fria entrébiljetter möjliga att tillgå till för Svensk Bilsports förbundslegitimerade medlemmar.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2022 11:11

Eventet Race Of Champion, som inte är en ordinarie tävling i FIA:s kalender utan klassas som ett evenemang, har genomförts sedan starten 1988, men det är första gången som det genomförs på snö och is. Till sin hjälp för att utföra eventet har arrangören Race Of Champion Piteå MS som kommer säkerställa det sportsliga genomförandet.

Ansök om fri entré
Race Of Champion har sedan starten varit en publikmagnet och eventet vid Pite Havsbad ser ut att locka många bilsportintresserade.
Glädjande kan Svensk Bilsport i samarbete med Race Of Champion möjlighet att erbjuda ett antal fria entrébiljetter för förbundslegitimerade medlemmar. Genom ett ansökningsförfarande kan de medlemmar som innehar A-licens som funktionär, hederslegitimation, VIP-kort eller förbundslegitimation utan uppdrag under eventet söka om en personlig fri entrébiljett.

- Först och främst så är det verkligen riktigt kul att Sverige nu kan stå som värd för Race Of Champion som med sina världsstjärnor på plats, där några är svenskar, kommer bjuda på en härlig show. Att de sen valt att göra det i samarbete med oss känns jättebra. Det visar att vi inom Svensk Bilsport har ett kommersiellt värde som partner även utanför vår normala sportsliga verksamhet, där vi tillsammans hittat flera samarbeten med eventet Race Of Champion och Pite Havsbad. Och där en del i samarbetet är att vi kan erbjuda våra förbundslegitimerade möjligheten att fritt gästa eventet, säger Anna Nordkvist, Svensk Bilsports Generalsekreterare.

För den som är intresserad att ansöka om en fri entrébiljett till Race Of Champion 2022 som genomförs vid Pite Havsbad 4-6 februari, sker ansökan på länken nedan. Fria entrébiljetter finns att ansöka om så långt antalet räcker. Ansökan stänger måndag 31 januari.

Här hittar du länken till ansökan.

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg