Hoppa till sidans innehåll

Nordic Time Attack får förstärkning med en till Promotor 2021

08 OKT 2020 09:03
Sedan hösten 2015 har Helene Filander varit ensam Promotor för Nordic Time Attack (NTA), men nu är tiden inne att lämna över stafettpinnen.
  • Skapad: 08 OKT 2020 09:03

- Det har under åren varit en väldigt spännande och utvecklande resa, både jag och serien har vuxit mycket under dessa år, säger Helene Filander.

Efter fyra genomförda säsonger, då NTA valde att skjuta fram årets mästerskap med anledning av Covid-19, så känner Helene att tiden är kommen att lämna över ledarskapet och ge serien nya möjligheter att växa.

- Sen har jag inte riktigt samma tid längre, med en tvååring och en nyfödd där hemma så måste jag verkligen prioritera och planera tiden. Jag inser att även om NTA är mitt lilla skötebarn så är det dags att familjen får fullt fokus, berättar Filander.

Tanken är att det blir förstärkning under 2021 och 2022 så kliver Helene helt åt sidan.

-  Både jag och Jinnie Skoog vill att detta ska gå så smidigt och bra som möjligt. Trots att det kanske inte utåt sett kan verka vara så mycket att göra, så sker otroligt mycket jobb bakom kulisserna och av tiden som man lägger ner på NTA så är kanske 10-15% det som syns utåt, resten sker bakom kulisserna, förklarar Helene Filander.

Att just Jinnie Skoog ska bli ny promotor ser Helene som något väldigt positivt.

- Ja absolut! Jinnie och jag har känt varandra i över 15 år, vi tänker lika när det kommer till att arrangera. Jag är helt övertygad om att hon kommer göra ett grymt jobb. Jag ser fram emot att lämna över stafettpinnen till henne nu och följa utvecklingen, säger Helene Filander.

Förstärkningen i promotorskapet blir alltså Jinnie Skoog. Jinnie har arrangerat utställningar, race och cuper i olika format sen början av -00 talet. De senaste tre åren har hon tävlat i Time Attack med sin Audi TT RS och hon blev även Sveriges första kvinnliga Time Attack Riksmästare 2019.

- Att få ta över stafettpinnen på denna serie, som jag dessutom har varit med och jobbat lite med under åren, känns magiskt och ett naturligt steg i rätt riktning för mig. Nordic Time Attack står för en otrolig familjekänsla, där alla hjälper alla och med en väldigt god stämning på eventen. Detta är något jag tycker alla borde få uppleva och jag hoppas på att kunna föra detta vidare samt utveckla serien ytterligare. Jag har stora visioner och kan jag göra 1/10 av dessa till verklighet så kommer ni bli väldigt exalterade för vad som komma skall, berättar Jinnie Skoog.

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg