Hoppa till sidans innehåll

Nu börjar resan mot Strategi 2030

02 JUN 2022 13:09
Svensk Bilsport har beslutat om att påbörja ett strategiarbete för verksamheten fram mot 2030. Arbetet med den nya strategin börjar nu. 
  • Skapad: 02 JUN 2022 13:09

Arbetet med att ta fram den nya strategin kommer göras i tillsammans med företaget Reach Potential som har stor erfarenhet processarbete i stora organisationer och som är väl förankrade inom idrottsrörelsen och dess verklighet. Målet är att arbetet ska leda fram till en ny strategisk plan med inkluderande vision, verksamhetsidé, kärnvärden och strategiska fokusområden för Svensk Bilsport fram till 2030. För strategiarbetet har styrelsen utsett en styrgrupp bestående av styrelserepresentanterna Maria Björk Svensson och Susanne Kottulinsky.

– Ja, nu ska kartan ritas som ska visualisera och ge oss i bilsporten en riktning framåt. Det blir en karta ritad av medlemmar och bilsportintressenter. En karta både för dem som redan finns, och de nya vi vill nå. Med början idag tas Svensk Bilsport rakt in i framtiden. Där varje unik röst, kommer göra skillnad, säger Maria Björk Svensson. 


Starten för strategiarbetet är nu och kommer börja med en analys- och kunskapsinhämtningsfas, där personer i och runt bilsportens olika delar kommer att bli delaktiga i intervjuer och samtal. Efter sommaren kommer ett antal workshopar runt om i landet att genomföras för lyfta bilsportens viktigaste mål framåt. 

– Det kommer bli ett stort processarbete men det är viktig. Vi vill få hela bilsportrörelsen involverad i arbetet för det är vi sen som tillsammans ska utföra det som framkommer i strategin, säger Susanne Kottulinsky.


När workshoparna är genomförda kommer resultatet från dessa utgöra grunden för den strategi som bilsporten ska leva efter.  Vid Förbundsmötet 2023 planerar styrelsen att lägga fram strategin för beslut om hur hela Svensk Bilsport ska arbeta fram mot 2030.

 

Skribent: Sören Emmervall
E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg