Hoppa till sidans innehåll

Nu kan du köpa Prova Bilsport-licensen i appen för att delta i SM Dirt Rally 2.0

07 APR 2020 13:45
I appen Svensk Bilsport finns nu möjligheten att teckna en Prova Bilsport-licens som enkelt gör det möjligt att vara med och tävla i det kommande SM i virtuellt rally som startar imorgon den 8 april. Appen finns på Google Play och Appstore.
 • Skapad: 07 APR 2020 13:45

För att var med och köra det svenska mästerskapet i virtuellt rally krävs en virtuell bilsportlicens. Den kan du skaffa på tre olika vis där en enkel Prova Bilsport-licens är ett alternativ.

 1. Ladda ner Svensk Bilsports app på google play eller i appstore, där kan du för 125 kronor enkelt införskaffa en prova-på licens som gäller för SM-tävlingen i virtuellt rally. Den som skaffar sig en Prova Bilsport-licens blir tillfälligt medlem i den arrangerande föreningen under tiden som arrangemanget pågår. Därefter avslutas medlemskapet automatiskt.
  I appen väljer du:
  Klubb: Kolsva Motorsällskap
  Gren:  Virtuell Bilsport
  Event: Virtuell Bilsport Rally – Dirt Rally 2.0.

 2. För dig som vill ta en permanent virtuell bilsportlicens för 100 kronor. Då följer du anvisningarna här,https://www.sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/licensinformationforvirtuellbilsport/jaginneharinteenaktivvilandesbf-licens/

 3. För dig som redan har en aktiv tävlingslicens från Svenska Bilsportförbundet är det bara att gratis lägga till en Virtuell Bilsportlicens. Här kan du se hur du gör det. https://www.sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/licensinformationforvirtuellbilsport/JaginneharredanenSBF-licens/

Mer information om SM i virtuellt rally finns här.

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png