Hoppa till sidans innehåll

Nya ansikten på Svensk Bilsports kontor

12 OKT 2022 11:16
Det blir återförening för två personer när Svensk Bilsport rekryterat Anna Laurentinsson och Fredrik Rosendal till kontoret i Sollentuna. 
  • Skapad: 12 OKT 2022 11:16

Både Anna Laurentinsson och Fredrik Rosendal har en bakgrund från bilbranschen och eftermarknaden där då de båda tidigare arbetat som kollegor i olika regioner inom Meca. Nu möts de på nytt och blir arbetskollegor under samma tak. Fredrik som Projektledare på Teknik, miljö och säkerhet Anna som projektkoordinator. 

AnnaL.jpg


Anna Laurentinsson som förutom arbete på Meca även drivit eget företag inom bilbranschen och arbetat med efterbilmarknaden har även en karriär som elitspelare i Innebandy. Anna påbörjade sin tjänst på kontoret i Sollentuna tidigare under hösten och har kommit in en del i arbetet redan som projektkoordinator. 

– Min roll är väldigt bred vilket jag tycker är utmanande och roligt. Jag stöttar idag framför allt licens- och teknikavdelningen med allt från att svara i telefon till att registrera licenser, vagnböcker och registerkort, men jag är även involverad i flera projekt som rör förbundet, säger Laurentinsson och fortsätter. 

– Hösten har kommit runt husknuten och det är så kul och utvecklande att även få vara med att planera och projektleda kommande Bilsportkonferens i november och även Bilsportgalan i januari 2023. Jag älskar personlig utveckling så jag är som en svamp och ser fram emot min resa på Bilsportförbundet. Ser även fram emot att komma ut på tävlingar framöver och socialisera mig med våra utövare och funktionärer, avslutar Anna Laurentinsson.


Fredrik R.jpg


Fredrik Rosendal tillträder sin nya tjänst den 7 november. Rosendal kommer närmast från rollen som Affärsområdeschef på Autoracing, ett företag i Hansen Group som han varit med att starta upp från grunden för fem år sedan. Rosendal har själv bakgrund i bilsporten och har tidigare tävlat i rallycross. 

- Jag kommer från en bilsportfamilj. Pappa tävlade. Jag har tävlat och nu kör mina barn karting. Så bilsporten ligger mig varmt om hjärtat och jag har väl känt en vilja att få arbeta mer med bilsporten till vardags och har sneglat mot Svensk Bilsport en tid. Och nu öppnades sig en möjlighet och den kunde jag inte missa att ta. Jag har arbetat på företag kopplade till bilbranschen i stort sett hela mitt liv som verkstadstekniker, inom reservdelar och med leverantörer, säger Fredrik och fortsätter.

- Jag har haft mycket relationer med Svensk Bilsport och vetat att med den utveckling som är i sporten och i förbundet har ett ökat behov funnits på teknikavdelningen och där tror jag min bakgrund och kompetens kommer väl tillpass, så det ska bli riktigt roligt att komma på plats och börja jobba i november, avslutar Fredrik Rosendal.

 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg