Hoppa till sidans innehåll
Foto: JONAS BILBERG

Roger Engström fortsätter som ordförande för Svensk Bilsport

10 APR 2022 11:33
Sittande ordförande Roger Engström röstades enhälligt fram att sitta kvar som ordförande när Svensk Bilsports högsta beslutande organ, Förbundsmötet genomfördes under söndagen.
  • Skapad: 10 APR 2022 11:33

Bild: Svensk Bilsports styrelse. Maria Björk Svensson, Ninna Hansson Engberg, Tony Ring, Susanne Kottulinsky Åhlin, Fredrik Wakman och Roger Engström. Saknas på bilden gör Lars Stugemo.– Tack för förtroendet. Vi kommer från ett år med en pandemi på uttågande och jag hoppas och tror att vi nu är på väg in mot en mer normal verksamhet. Det känns bra. Men vi står även för flera utmaningar, samtidigt tycker jag att vi kommit en bra bit på väg inom de områden som vi har satt fokus på. Spännande är även det strategiarbete vi är på väg in. Jag ser verkligen fram mot kommande år, säger Roger Engström, Svensk Bilsports ordförande.

Inga motioner fanns inkomna från bilsportrörelsens föreningar och distrikt. Den stora frågan under mötet gällde beslut kring en proposition om stadgeändringar för förbundet. Där beslutade Förbundsmötet om en återremiss till nästa års förbundsmöte.

Förutom att Roger Engström valdes som ordförande för ytterligare ett år omvaldes även Maria Björk Svensson, Fredrik Wakman och Lars Stugemo på två år. Med Förbundsmötets beslut sker inga förändringar i Svensk Bilsports styrelse.

Under förbundsmötet utdelades även en del förtjänsttecken där Claes G Elofsson från Södra Bilsportförbundet fick mottaga sin kungliga medalj.

– Jag måste säga ett äntligen. Att vi kan samlas igen till en helg med bra dialoger och där Förbundsmötet kan genomföras på plats, tillsammans. Det känns verkligen inspirerande. Jag vill även passa på att från hela styrelsen tacka alla funktionärer inom bilsporten som lägger ner så mycket kraft och själ av sin tid på ideellt arbete inom vår rörelse. Och ett stort tack till de förtroendevalda som sitter nu, men även till alla de som under pandemiåren avslutade sina uppdrag. Ett. Stort tack, avslutade Engström.

Svensk Bilsports styrelse
Ordförande
Roger Engström

Vice ordförande
Maria Björk Svensson

Vice ordförande
Lars Stugemo

Ledamot
Fredrik Wakman

Ledamot
Tony Ring

Ledamot
Ninna Hansson Engberg

Ledamot
Susanne Kottulinsky Åhlin


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg

Officiellpartner/Grenpartner

Colabit_liggande.jpg

HK_logo_black_background.pngHullert_logo_grön355cwebb.jpg

Folksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartnermabi.png

VIKINGLINE_logotype_RED-CMYK webb.jpg

+46_DARK_T+S_FREE.png

grand-tg.png

Söderberg och partners.png

Sportförlaget_i_Norden.jpgPostadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

Tom annons hemsidan.pngsensor300x480.jpg