Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bilsportförbundets styrelse konstituerad

08 MAJ 2020 08:25
Igår träffades Svenska Bilsportförbundets styrelse digitalt, för ett konstituerande möte efter att ordförande Lars Petterson tidigare i veckan avgått som ordförande. Daniel Nyman tar över som tillförordnad ordförande fram till årsmötet den 14 juni.
  • Skapad: 08 MAJ 2020 08:25

Vice ordförande blir Anna Elgtorp och Urban Wahlberg och arbetsutskott blir Tf ordförande samt de två vice ordförande.  Daniel Nyman har sedan tidigare meddelat valberedningen att han inte ställer upp för omval.

- I det läge vi är i just nu är det naturligt att som vice ordförande kliva in som tillförordnad ordförande under tiden fram till årsmötet. Jag kommer tillsammans med den övriga styrelsen fortsatt hantera de frågor som finns på vår agenda fram till dess. Jag har sedan tidigare meddelat valberedningen att jag inte står till förfogande för styrelsen inför nästa mandatperiod, säger Daniel Nyman, Tf. ordförande Svenska Bilsportförbundet och fortsätter. 

- Svensk bilsport står inför många stora frågor framöver, inte minst kopplade till den speciella situation vi alla lever i just med den pågående Coronapandemin som drabbar hela Sverige, oss och våra föreningar. Rally Sweden som tävling och dess framtid är också en utmaning för oss gemensamt. Även om jag personligen valt att inte fortsätta i styrelsen, vill jag ändå uppmana oss alla i bilsportsverige att samla ihop oss så att vi tillsammans ännu starkare kan möta de utmaningar vi står inför på bästa sätt, avslutar Daniel Nyman. 


E-post: Adressen Gömd

Partners till Svensk Bilsport

Tengtools partnerlogga webb.jpg

Skydda partnerlogga webb.jpg

Lbrador partnerlogga webb.jpg


Officiellpartner/Grenpartner

HK_logo_black_background.pngFolksam_logga

Tillsammanslogga -21.jpg

Leverantörspartner


Postadress:
Svenska Bilsportförbundet
Box 705
191 27 Sollentuna

Besöksadress:
Bergkällavägen 31 A, Bilsportens Hus
192 79 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +4686263300
E-post: This is a mailto link

Se all info

genomramen.png